Landejendom fra EDC

Holmevej 5

3650 Ølstykke

9.995.000 kr.

7/6 rum, 258 m²
137 visninger den seneste uge

Fantastisk ejendom med et hav af muligheder - midt i Ølstykkes bedste natur

Drømmer du om en ind­flyt­nings­klar ejendom på landet med udsigt, hvor der er masser af plads samt mulighed for erhverv og-/eller evt. dyrehold? Så er det mig en udsøgt fornøjelse at byde dig velkommen til Holmevej 5!

Her får du en enestående mulighed for at bo i landlige omgivelser, hvor der er cykelafstand til indkøb, restauranter, S-tog, Maglehøjskolen og institutioner. Ejendommen er forsynet med både varmepumper, solceller og solfanger. Ejendommen er omgivet af marker og med udsigt fra de fleste steder på ejendommen. Markerne er i dag primært udlagt til hestefolde, samt to marker, som der laves wrap på. Udover hovedhuset som også har et stort disponibelt rum/værksted/garage, får du et anneks, værksted/stald, overdækket swimmingpool og to store lader. Ikke nok med det får du også en ridebane med lys, hegn og bogstaver.

Hovedhuset er på hele 258 kvm., og er gen­nem­renove­ret med bl.a. ny luft-til-vand varmepumpe, så energiudgiften holdes nede. Der er gulvvarme i hele huset samt luftcir­ku­la­tions­an­læg på førstesalen, hvilket sikrer et godt indeklima. Du træder ind i en stor flisebelagt hall, hvor du har direkte indgang til et kontor, et stort badeværelse med spabad samt den store stue. Stuen er med et virkelig godt lysindfald - her er der plads til at holde de helt store fa­mi­liear­ran­ge­men­ter med spisende gæster. Køkkenet er fra JKE Design og med to store ”ø’er”. Fronterne er hvide og bordpladen er af kompositsten, hvilket går igen i vindueskarmene. Fra køkkenet føres du via. en glasdør ind til vinrummet, og du får også et stort viktualierum med plads til køkkenmaskiner og grovvarer. Bryggerset er i samme materialer som køkkenet fra JKE Design, er praktisk med va­ske­fa­ci­li­te­ter oppe i højden og der er rigelig med op­be­va­rings­plads. Fra bryggerset er der direkte indgang til et stort disponibelt rum, som er opdelt i to, hvoraf det ene i dag fungerer som fyrrum. I det andet rum kunne man f.eks. anlægge en stor dobbelt garage.

Hovedhusets førstesal byder på en børneafdeling med tre store værelser, et badeværelse med marmorfliser og en stor master bedroom afdeling. Her får du både en balkon, masser af lysindfald, et walk-in-closet samt badeværelse med både sauna, spabad og dobbeltbruser.
Annekset er indrettet med badeværelse, et stort rum med køkken samt et disponibelt rum på førstesalen. Det er opvarmet med en luft-til-luft varmepumpe. Det store værksted er delt op i flere ”afdelinger”, hvor der i dag er lager, værksted, kontor mv. Der er to elektriske porte, så man kan også komme ind med køretøjer. Tidligere har det været anvendt til hestestald. Der er støbt fundament, højt til loftet og vand og det er derfor forholdsvis ligetil at reetablere det til stald igen. På førstesalen er der indrettet en stor gildesal med både bar og øl fustager.

Udenoms­a­re­a­ler­ne byder bl.a. på en stor overdækket pool, som er nem at vedligeholde, da der er et automatisk system på, som selv regulerer pH-værdi, så du skal kun tilføje til klor én gang om ugen, og sætte rensemaskinen til at køre - så den altid er klar til en god dukkert. Poolen er opvarmet til 30 grader og er tilkoblet et solfangeranlæg. Du får to store terrasser, den ene i forlængelse af poolen, den anden med direkte udgang fra køkkenet. Bag den store terrasse i forlængelsen af huset, får du en udendørs jacuzzi med indbygget tv. Denne er opvarmet af en varmepumpe, så den også er energivenlig. Her kan du nyde solen hele dagen. Den ene af de to store lader er på støbt fundament og oplagt til f.eks. stald eller værksted. Den anden er på grusbund, og er en form for telt som i dag benyttes til opbevaring.

Mulighederne er mange og denne landejendom er en helt unik mulighed for at nyde en idyllisk tilværelse i naturskønne omgivelser. Med sine mange faciliteter og naturskønne beliggenhed er den ideel til hesteejere, selvstændige, naturelskere eller dem, der ønsker at leve en afslappet livsstil væk fra byens travlhed.

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information eller for at bestille en fremvisning. Vi glæder os til at vise dig rundt på denne be­mær­kel­ses­vær­di­ge ejendom.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,8

Oplysninger

Sagsnr.
36605269
Boligareal
258 m²
Vægtet areal
258 m²
Rum/værelser
7/6
Grundareal
3,99 ha
Byggeår
1970
Ombygget
2012
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
7.182 kr.
Pris/m²
38.740 kr.
Pris
9.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
94 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
500.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
57.009 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
45.422 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77