Helårsgrund fra EDC

Porthusvej 21, Lynæs

3390 Hundested

1.795.000 kr.

Åbent hus med tilmelding 9. sep. 9:00 - 17:00

2.128 m2 højtbeliggende helårsgrund i Lynæs

Vi har her hos Team EDC i Hundested fået æren at hjælpe ejer af Porthusvej 21 godt videre og kan dermed præsentere en unik helårsgrund eller grunde, der yderst sjældent udbydes til salg.
Så er du træt af at se på ældre og til tider slidte ejendomme, har du her mulighed for at opføre familiens nye drømmevilla i Lynæs.
Hvem kunne ikke ønske sig at flytte ind i en ejendom, hvor den kommende ejer selv har været med til at påvirke materialevalg og indretning med videre.
Grunden er godt tilplantet med buske og efterhånden store træer, så når huset skal placeret på grunden skal der gang i motorsaven, men så kan den kommende ejer også glæde jer over den private have med en lokation i et let kuperet, højt terræn. En beliggenhed som giver meget udsyn til himmel og et flot kig til Fjorden.
Vi kan anbefale at gå den korte tur ned til stranden ved Hundested Roklub og hoppe i bølgerne.
Holder den kommende ejer af at gå, byder området på en naturskøn tur fra Lynæs Havn til Sølager. Denne tur er en dejlig oplevelse med fjorden på den ene side og de store skrænter på den anden side.
Udover at ligge tæt på dejlig natur byder området også på en god og velfungerende integreret vuggestue/børnehave, flere dagplejere, samt byens private skole (Skolen ved Havet). Institutioner og ind­købs­mu­lig­he­der ligger indenfor henholdsvis cykel- og gåafstand.
Der foreligger ingen lokalplan, men en Kommuneplan/Rammeområde: 9.B9 Nord for Porthusvej. Heraf fremgår det, at grundens størrelse skal være min. 800 m2 (det vil sige at der faktisk kan blive 2 grunde på hver 1.064 m2). Be­byg­gel­ses­pro­cen­ten udgør 30 %, så da grunden er på hele 2.128 m2 vil det svare til et areal på 638 m2.
Så vil I opføre familiens kommende bolig i et rigtig dejligt udbygget område, er det bare med at komme ud og med egne øjne se de muligheder, der ligger i denne pragtfulde helårsgrund.
Grunden ligger med gåafstand til Lynæs Havn, som er i rivende udvikling samt et paradis for wind- og kitesurfere. Her kan fiskekutter nydes side om side med lystbåde. Her hersker en speciel stemning, hvor iværksættere og lokale brænder for at holde området i en spændende udvikling. Her finder man både restauranter, fiskebutik, en havne grill og en stor legeplads.
Lynæs Surfcenter er ikke kun for dem, der dyrker vandsport, men også le­ve­rings­dyg­tig i spændende arrangementer som open air-koncerter, en ugentlig fællesspisning og flere aftener hen over sommeren hvor der afvikles banko, quiz med videre.
Surf Centerets nyeste skud på stammen er opkøbet af restaurant Skipperstuen, hvor Madbaren har set dagens lys i smukke nyrenoverede rammer.
Området byder også på Lynæs Bådeværft, der arrangerer mad- og musikevents. Derudover er Lynæs Hotel åbnet efter en stor og gennemgribende renovering. De har allerede med succes afholdt et par jazzaftener.
Er du til en dukkert byder Lynæs Havn også på en badeklub (Lynæs Havbad), som er en privat forening for dem der ønsker at bade hele året, de har både sauna og et flot badehus.
Grunden er ikke byggemodnet og ej heller opmålt af landinspektør, det vil sige at alle installationer, forsyninger, afløb, ny vandmåler brønd og kloak er ikke ført frem til grunden, ligesom der ikke er blevet betalt diverse til­slut­nings­af­gif­ter til kloak, el og vand.
Alt i alt er dette en enestående chance/ mulighed for at få fingrene i en højtbeliggende helårsgrund i Lynæs, så kom frisk og lad os mødes på grunden for der sammen at se de muligheder der ligger i dette pragtfulde og yderst sjældent udbudte stykke byggejord.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
33804818
Grundareal
2.128 m²
Ejerudgifter pr. md.
631 kr.
Liggetid
81 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
1.795.000 kr.Delvist inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.776 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.119 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18