Fritidshus fra EDC

Perikumvej 32, Slettestrand

9690 Fjerritslev

3/2 rum, 60 m²
Solgt

Fantastisk privat beliggenhed

Velkommen til dette charmerende sommerhus, der byder på en fantastisk privat beliggenhed i naturskønne Slettestrand. Sommerhuset ligger som det sidste for enden af en stikvej, hvilket sikrer en helt ugeneret atmosfære. Her finder du dit perfekte fristed med alt, hvad hjertet begærer for afslappende feriedage og hyggelige weekender. Hele området er beliggende op til store fredede statslige naturområder og hvor Sletteså slynger sig naturskønt gennem landskabet og hvortil der er stiadgang. Selve grunden har også godt dyreliv med både fugle, egern, rådyr og enkelte gange også krondyr.
Inde i sommerhuset finder du to dejlige værelser og et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Husets hjerte er det skønne køkken-alrum, hvor madlavning og samvær smelter sammen. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor en brændeovn skaber en varm og hyggelig atmosfære på kølige aftener. Der er også installeret en varmepumpe for ekstra komfort.
De store vinduespartier i stuen inviterer masser af naturligt lys ind og giver en smuk udsigt til den om­kring­lig­gen­de natur. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse, hvor du kan nyde solrige dage og stille aftener.
Til sommerhuset, som er løbende renoveret, hører også en praktisk carport med redskabsrum på i alt 30 kvm. Den private beliggenhed og den skønne natur lige udenfor døren giver dig mulighed for at nyde roen og de smukke omgivelser i fulde drag. Sommerhuset ligger cirka 2 km fra stranden, så du har nem adgang til skønne gåture ved vandet og badeoplevelser på varme sommerdage.
Dette sommerhus i Slettestrand er det ideelle valg for dig, der søger et fristed med en fantastisk og ugeneret beliggenhed. Her er plads til afslapning, hygge og na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.
Lejeaftale.: Ingen lejeaftale

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.578 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
96903881
Boligareal
60 m²
Vægtet areal
63 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
836 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Liggetid
38 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mia Lynge Christensen

Ejendomsmægler, MDE

mia@edc.dkEDC Fjerritslev

EDC Fjerritslev

Østergade 29, 9690 Fjerritslev

969@edc.dk98 21 20 66