Fritidshus fra EDC

Bredvandet 34, Svinkløv

9690 Fjerritslev

1.795.000 kr.

4/3 rum, 96 m²

Velholdt Sommerhus i Naturskønne Svinkløv

Indbydende og perfekt beliggende sommerhus i naturskønne Svinkløv
Velkommen til dette charmerende sommerhus, der tilbyder en skøn ferieoplevelse midt i det smukke Svinkløv-område. Her får du den ultimative ramme for enhver ferieform, med Vesterhavet og noget af Danmarks mest imponerende natur lige uden for døren.
Indretning Vi præsenterer stolt dette velholdte sommerhus, som er smagfuldt indrettet og omgivet af Svinkløvs betagende landskab. Huset har store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og en imponerende udsigt over det ka­rak­te­ri­sti­ske, vilde terræn. Indenfor finder du tre soveværelser, et stort badeværelse med lækre faciliteter som spabad og sauna, samt et ekstra toilet. Hjemmets hjerte er det åbne køkken-alrum, der flyder sammen med spiseområdet og den hyggelige stue, som har adgang til en hems. Med både varmepumpe og en brændeovn er huset ideelt til både sommer- og vinterferier. Nyd de kølige aftener med en varm kakao foran brændeovnen eller åbn op til den store terrasse, når solen skinner. Huset har desuden en garage samt et godt skur, der giver ekstra op­be­va­rings­plads. Dette sommerhus kombinerer en perfekt beliggenhed med en moderne og hyggelig indretning, der skaber den ideelle feriestemning.
Udendørs Sommerhuset ligger på en stor, 4000m² naturgrund omkranset af høje træer, små buske og marehalm, der giver en følelse af fred og privatliv. Uden­dørs­om­rå­det er ideelt til hele familien, med gynge til børnene samt et udekøkken, hvor man kan tilberede sommerens måltider under åben himmel. Med terrasser på begge sider af huset er der rig mulighed for at nyde solen hele dagen. Området er desuden perfekt for de aktive, da en af Danmarks mest populære mo­un­tain­bi­ke­ru­ter starter kun få hundrede meter fra huset.
Beliggenhed Vesterhavet, en af Danmarks mest populære destinationer, ligger mindre end tre kilometer fra sommerhuset. Pak bilen med tæpper, solcreme og en lækker madpakke, og brug dagen på den endeløse strand og det imponerende blå hav. Svinkløv-området, formet under den sidste istid, byder på en varieret og frodig natur med alt fra stejle højderygge, der giver panoramaudsigt over Jammerbugten, til rislende bække og skjulte orkideer i skovbunden. Besøg også de nærliggende små fiskerbyer, hvor du på Thorup Strand kan købe friskfanget fisk – perfekt til en grillaften. Større indkøb og shopping kan klares i Fjerritslev, hvor du også finder en svømmehal, biograf, golfbane og meget mere.

Udlejning: Feriepartner

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.578 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
96903907
Boligareal
96 m²
Vægtet areal
106 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
4.051 m²
Antal etager
1
Byggeår
1998
Ejerudgifter pr. md.
1.956 kr.
Pris/m²
16.934 kr.
Pris
1.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
26 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.447 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.247 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mia Lynge Christensen

Ejendomsmægler, MDE

mia@edc.dkEDC Fjerritslev

EDC Fjerritslev

Østergade 29, 9690 Fjerritslev

969@edc.dk98 21 20 66