Fritidshus fra EDC

Egelunden 10, Helberskov

9560 Hadsund

4/3 rum, 68 m²
Solgt

Hyggeligt sommerhus med kig til Kattegat

Drømmer du om et sted, hvor du kan trække stikket, nyde roen og være tæt på naturen? Så er dette hyggelige sommerhus lige noget for dig!

Sommerhuset er ideelt beliggende på en skøn, lukket grund kun 150 meter fra Kattegat. Her har du mulighed for at nyde de smukke omgivelser og den friske havluft året rundt.

Når du træder ind i sommerhuset, bliver du mødt af en stor entré med masser af op­be­va­rings­plads, perfekt til både hverdagens og feriens behov.
Det lyse køkkenalrum er hjertet i huset, hvor familien kan samles om madlavningen og nyde varme aftener foran brændeovnen. Herfra er der udgang til en charmerende udestue og en dejlig terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen med kig til Kattegat.

Sommerhuset rummer desuden to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med spa – ideelt til afslapning efter en lang dag ved vandet. Med tre gode værelser er der plads til både familie og gæster.

Udendørs byder sommerhuset på flere hyggelige terrasser, hvor du kan nyde solen fra morgen til aften. Den dejlige have er perfekt til leg og afslapning, og et praktisk skur giver ekstra op­be­va­rings­plads til haveredskaber og strandudstyr.

Dette sommerhus er det perfekte sted for dig, der ønsker at nyde livet tæt på havet og i naturskønne omgivelser. Kom og oplev den helt særlige stemning, som kun et sommerhus ved Kattegat kan tilbyde.

Book en fremvisning i dag, og lad dig forelske i dit nye fristed!


Helberskov er et fantastisk naturskønt som­mer­hu­s­om­rå­de, som henvender sig til dig, der elsker fred, ro og skøn natur. Området, der ligger ved Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord indbyder til dejlige gå- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske- eller sejltur i bølgen blå. Her er der også mulighed for at sejle i havkajak, stå på vandski og der er mulighed for kitesurfing! Desuden er der et fantastisk rigt dyreliv overalt i området. Der er også mulighed for restaurant besøg i Jægerhuset eller mad fra den Amerikansk inspireret grillbar ved Als Odde. Indkøb er blot 5 min kørsel væk i Als.

Feriebyen Øster Hurup ligger blot 10 min kørsel herfra. Øster Hurup er en by som byder på meget bl.a. restauranter, indkøb, subtropisk vandland, legeland, lystbådehavn og en fantastisk lækker og meget børnevendelig badestrand ved Kattegat.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95803178
Boligareal
68 m²
Vægtet areal
72 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.213 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
2001
Liggetid
23 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Fatima har 18 års erfaring indenfor bolighandel.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 55EDC Hadsund

EDC Hadsund

Storegade 20, 9560 Hadsund

956@edc.dk98 57 31 11