Fritidshus fra EDC

Skranderup Skovvej 5, Skærbæk

7900 Nykøbing M

635.000 kr.

3/2 rum, 62 m²
Nyhed

Utroligt charmerende sommerhus med en dejlig beliggenhed, hvor plantage og fjord er blandt nærmeste naboer. Vi er vilde med stedet og det vil I med garanti også blive!

Drømmen om fristedet, hvor I er omgivet af skøn natur, og får det bedste fra begge verdener med charme og sjæl kombineret med moderne og praktiske funktioner, kan her blive virkelighed.

Huset ligger lige op ad Skjærbæk plantage og med mindre end en km til vandet. De åbne vidder, plantagen og fjorden sørger for en varierende natur og et rigt dyreliv både til vand, lands og i luften. Uanset om opholdet i huset skal være skønne badeture, kajaksejllads, gode gå- og cykelture eller noget helt andet, så er det hele lige i nærheden. Naturen veksler mellem morænebakker, flade åbne vidder, hedebevoksning, bøgeskov og høje ka­rak­te­ri­sti­ske molerskrænter langs kysten. Her er gåturen aldrig den samme. Et fantastisk område for alle aldre. Desuden er der kun 1,5 km til velfungerende Sejerslev, hvor der er købmand, bager, fritidscenter, skole m.v. Så her skal man hverken gå på kompromis med naturens eller byens mange gode egenskaber.

Det charmerende hus på Skranderup Skovvej 5 er opført i 1937 og rummer 62 m2 i stueplan, men syner af mere, da det er godt indrettet ligesom der er indrettet hemse. Huset er flot istandsat inde i 2020 med lyse flader overalt, så det på alle måder er klar til brug.

Indretning: Husets hjerte må siges at være opholdsstuen, hvor også det fine, hvide køkken er placeret. Her er loftet ført helt op i kip, dejligt lysindfald fra vinduer og terrassedøre, brændeovn og varmepumpe. Der er både plads til sofa, lænestole og spisebord, så der er rig mulighed for brætspil, læse en krimi, hygge i sofaen foran brændeovnen, madlavning eller hvad end I måtte have lyst til. Fra stuen er der trappe til to store og regulære hemse med god loftshøjde og med vindue. Begge hemse er indrettet med to en­kelt­mands­sen­ge, men kan også sagtens indrettes med dobbeltseng eller begge dele og kan anvendes af både børn og voksne. I den ene del af stueplan er et dejligt lyst og meget stort soveværelse, der også kan indrettes med flere senge, hvis man ønsker det. Modsatte ende af stueplan rummer en fin sauna samt et stort og flot badeværelse med hvidt skabs­ar­ran­ge­ment, brus, va­ske­fa­ci­li­te­ter og lyse fliser. Fra stue er udgang til stor flisebelagt terrasse og haven mod syd.

Foran huset er grusbelagt indkørsel/plads. Modsatte side af huset er mod syd og består af førnævnte store, flisebelagte terrasse samt have. En nem have, der ikke kræver det store og som gerne må få lov at vokse og gro. Grunden er omkranset af beplantning.

Et helt fantastisk sted, der danner gode rammer for at lade hverdagens stress blive skiftet ud med ro, fred og fornøjelse. Så er I på udkig efter et fristed, der rummer det bedste fra alle verdener, så er dette sted absolut et besøg værd!

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.282 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
79003996
Boligareal
62 m²
Vægtet areal
62 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
658 m²
Antal etager
1
Byggeår
1937
Ejerudgifter pr. md.
887 kr.
Pris/m²
10.242 kr.
Pris
635.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
14 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
35.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.745 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.952 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00