Fritidshus fra EDC

Løndvænget 29, Skarum

7900 Nykøbing M

1.575.000 kr.

5/3 rum, 134 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 25. sep. 9:00 - 16:00

Enestående fristed i naturskønt område lige ved fjorden, der kan feje benene væk under de fleste!

I det lille som­mer­hu­s­om­rå­de ved Skarum er dette fantastiske og unikke sommerhus placeret. Et totalt ugeneret og roligt område, som er kendt for dets skønne natur kun 100 m. fra Dråby Vig, hvor de frodige omgivelser og fjorden giver perfekte betingelser for ophold i og omkring sommerhuset. Fantastisk badestrand med badebro, hvor der kan bades, fiskes og dyrkes alle former for sport hele året rundt. Der er ca. 10 km til Nykøbing, hvor I kan finde alt hvad I har brug for ligesom der afholdes et hav af arrangementer i løbet af året.

For enden af Løndvænget ligger nr. 29, der byder på et utroligt spændende og særdeles indbydende sommerhus i to plan. Huset og dets nydelige træfacade samt tagets nyere listetagpap passer helt perfekt til de grønne, frodige omgivelser og de blå bølger i Limfjorden. Huset rummer 163 velindrettede m2, hvoraf 134 m2 er registreret som boligareal fordelt på to plan, og med mulighed for at etablere en enhed / lejlighed på hver plan, hvis to familier ønsker at dele. Huset er velholdt og er løbende moderniseret, og fremtræder overalt i en virkelig flot, lys og ind­flyt­nings­klar stand, så stedet er på alle måder klar til at give jeres familie mange gode ophold. Trods mo­der­ni­se­rin­gen af huset, så har man bevaret mange af de oprindelige detaljer, såsom blottede bjælker, dørkarme, trægulv og brændeovn, som giver huset den stemning, som mange af os forbinder med et sommerhus. Vi har virkelig svært ved at sætte ord på den særlige atmosfære, man omfavnes af, når man er i dette hus. I bliver nødt til se opleve det selv. Huset opvarmes med varmepumpe, el eller brændeovn. Der er i 2023/2024 opsat et større udhus til opbevaring af diverse møbler, redskaber m.v. og eventuelt kajakker. Endvidere er der bygget et shelter, hvor I kan sove under åben himmel med udsigt over fjorden – det er virkelig terapi for sjælen.

Indretning: Bevæg jer indenfor i husets entré, som giver adgang underetagen samt to fine, regulære værelser med dejligt lysindfald. Entré giver adgang til stue og et pænt badeværelse med hvidt skabs­ar­ran­ge­ment. Fantastisk vinkelstue med brændeovn, hvor naturen kommer indenfor gennem de mange vinduer, hvor I i øvrigt har den fineste udsigt over mark og fjord. Den ene del af stuen er oplagt til spisebord med stole, da den ligger i åben forbindelse med køkkenet. Den anden del kan således indrettes med so­faar­ran­ge­ment, lænestole m.v. Hvis I kan løsrive jer fra denne fantastiske stue, så kan I fortsætte ud på en helt ubeskrivelig, hævet vinkelterrasse med masser af kvadratmeter og en sublim udsigt over grund, mark og fjord. Terrassen er delvist overdækket. Når først I får sat jer på terrassen her, er det svært at komme herfra igen – det er der 110% garanti for. Fra det pæne køkken med hvidt inventar er udgang samt adgang til endnu et fint og regulært værelse med dejligt lysindfald og skabe. Super god underetage, hvor størstedelen er registreret som bolig. Fint og rummeligt bryggers med trappe til stueplan, der giver adgang til disponibelt rum og pænt badeværelse med hvide klinker. I åben forbindelse med bryggers er et meget stort og regulært multirum med masser af lysindfald gennem de mange vinduer og med udgang til overdækket terrasse og haven. Rummet kan anvendes til utallige formål – det er helt op til jer og jeres behov. Fra multirummet er adgang til gangareal, der ligeledes er med dør ud til terrasse / have og adgang til disponibelt rum.

Det skønne hus er beliggende på en lige så skøn grund med et areal på 2847 m2. Det er en dejlig og opvokset naturgrund, der primært består af træer og græs – alt sammen noget, der giver masser af privatliv og minimalt vedligehold. Fra grunden er en enestående udsigt over det smukke landskab og Limfjorden. Ydermere er der et rigt og varieret dyreliv i området.

Et utrolig lækkert og unikt sommerhus med en helt fantastisk placering – må opleves!

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.282 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
79005322
Boligareal
134 m²
Vægtet areal
171 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
2.847 m²
Antal etager
2
Byggeår
1978
Ejerudgifter pr. md.
1.724 kr.
Pris/m²
9.211 kr.
Pris
1.575.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
3 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.138 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.205 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00