Fritidshus fra EDC

Over Reese 2, Skyum

7752 Snedsted

865.000 kr.

3/2 rum, 60 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 10. okt. 9:00 - 16:00

Charmerende og indbydende sommerhus med en smuk udsigt over Limfjorden og Mors

Her er stedet, som mange af os ønsker og forbinder med et fristed. Et hyggeligt og indbydende træsommerhus med en utrolig skøn og ugeneret placering lige ved fjorden, hvor man kan sænke skuldrene og bare slappe helt af. Her er der ikke den store ved­li­ge­hol­del­se hverken ude eller inde, så her handler det blot om at nyde det fantastiske rammer som er både inde og ude.

I Thys bølgende fjordlandskab finder I, for enden af en lille blind vej, dette skønne fritidshus kun 400 meter fra strandkanten. Her gemmer sig et mindre og ugeneret som­mer­hu­s­om­rå­de, der ligger særdeles naturskønt. Det herlige område giver jer de skønneste rammer til gå-, løbe- og cykelture, slappede badeture eller fredelige fisketure. Med så små smukke, rolige omgivelser er der alverdens muligheder for aktiviteter både til lands og til vands. Det populære Skyum Bjerge og det flotte, varierende landskab i Nationalpark Thy er indenfor kort afstand, der begge byder på en lang række forskellige vandreruter, cykelstier og unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser. Tilmed er der kun 4,5 km. til Koldby, hvor der er indkøb, bager m.v.

Over Reese 2 byder på det skønneste træsommerhus. Den nydelige træfacade er solskinsgul og det kan man da kun blive i godt humør af. Huset rummer 60 særdeles velindrettede kvadratmeter. Der er en god planløsning, hvor køkken/alrum og stue vender mod sydøst og herfra er den en skøn udsigt over det om­kring­lig­gen­de landskab og Limfjorden, hvor solen står på hele dagen. Huset er overalt meget lyst og velindrettet med mange charmerende detaljer og skøn atmosfære. Til huset hører et udhus på 9 m2, der er god til opbevaring af havemøbler, redskaber m.v.

Indretning: Husets entré giver adgang til et pænt badeværelse med en god størrelse, lyse klinker og lyst arrangement. 2 fine, regulære værelser – begge med dejligt lysindfald og skabe. Sidst, men ikke mindst husets hjerterum. Her er der et flot, nyere køkken med lyst inventar og træbordplade, som emmer af som­mer­hus­stem­ning. Det dejlige køkken ligger i åben forbindelse med den store opholdsstue. Det er oplagt at indrette sig med spisebord med stole ved køkkenet for mens man sidder her og nyder hinanden, maden og roen, så er der altså her også en dejlig udsigt mod fjorden. Der er også mulighed for at have en stor hjørnesofa, lænestole og hvad man ellers ønsker i den skønne stue. Et stort, åbent opholdsrum med loft til kip, varmepumpe, udgang til sydøstvendt terrasse og store vinduespartier hele vejen rundt, så det vælter altid ind med lys ligesom naturen drages helt indenfor. Glæd jer til mange afslappende timer her.

Grunden, der er 714 m2, er anlagt, så den er så nem og praktisk som muligt. Her har fokus altid været at der skal være så lidt arbejde og vedligehold, så man i stedet kun skal fokusere på at nyde hinanden og de pragtfulde omgivelser. En stor flisebelagt terrasse er der på husets sydlige og østlige side og herfra har I altid en fantastisk udsigt over området og Limfjorden. Lad blikket glide henover markerne og vandet og nyd stedets fred og ro. Det resterende af grunden er primært udlagt i græs, så der er rig mulighed for at børnene kan boltre sig løs her.

Glæd jer til dejlige feriedage med ro, velvære og ny energi.

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
79005304
Boligareal
60 m²
Vægtet areal
62 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
714 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Ejerudgifter pr. md.
866 kr.
Pris/m²
13.952 kr.
Pris
865.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
4 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.037 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.978 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00