Fritidshus fra EDC

Vejlby Klit 391, Vejlby

7673 Harboøre

2.195.000 kr.

4/2 rum, 104 m²

Solidt og rummeligt sommerhus med panoramaudsigt over Ferring Sø

Her udbyder vi intet mindre end det sydligste sommerhus i Vejlby. Søger I med andre ord natur og sommerhusidyl, findes det næppe bedre end her. Huset ligger i første række til Ferring Sø med en flot panoramaudsigt, og i modsatte retning lurer Vesterhavet lige bag klitterne. Ovenikøbet får I et pænt, solidt og rummeligt fritidshus, som byder på 104 m2 i rigtig fin stand.

Omkring jer møder I det smukke og ofte barske klitlandskab, som kendetegnes ved bakker og hårdfør beplantning. Naturkræfterne er bare lidt stærkere herude, så derfor er det rart med et velbygget hus. Ejendommen fra 1976 er solidt opført i letbeton, og det pæne, blåtonede farveskema går igen hos carporten, der tæller 24 m2 og indeholder et praktisk udhus med plads til det løse.

Selve indretningen fremstår både rummelig og i god kvalitet. Rumfordelingen spænder over to etager, og i stueplan får I et enkelt værelse samt et pænt badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Samme type klinker går igen i husets primære opholdsrum, der samler køkken-alrummet og stuen i et åbent rumforløb. Køkkenet har karnap samt pænt inventar i neutrale, tidløse farver, og der er brændeovn i stuen, som supplerer husets to varmepumper - én på hver etage.

Ovenpå er overetagen indrettet med yderligere et soveværelse, mens den store bonusstue helt klart er husets bedste rum. Her får I nemlig ikke alene et flot lysindfald, men også udgang til de skønne balkoner, hvoraf den ene blev tilføjet i slutningen af 90’erne, imens den anden er fra 2010 - begge med den absolut bedste udsigt over Ferring Sø.

En velordnet have hører med, og her finder I gode terrasser på terræn. Fra indkørslen har I få trin til slæbestedet ved søbredden, så I kan nemt komme til at opleve området fra søsiden. Gåturen til Vesterhavet er ikke meget længere, og bare hundrede meter fra adressen står I på toppen af klitrækken med vandet og stranden under jer.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt os allerede i dag på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105865
Boligareal
104 m²
Vægtet areal
108 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
797 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Ombygget
2000
Ejerudgifter pr. md.
2.007 kr.
Pris/m²
20.324 kr.
Pris
2.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
74 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
110.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.868 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.178 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00