Fritidshus fra EDC

Doblervej 45, Vejlby

7673 Harboøre

5/4 rum, 81 m²
Solgt

Lyst fritidshus med fire værelser – i første række til Vesterhavet

Den er god nok - dette skønne fritidshus ligger i første klitrække til Vesterhavet. Så hvis I drømmer om et dejligt og rummeligt fritidshus med en placering, der er svær at stikke, er det nu, I skal slå til. Det klassiske fritidshus har hele fire værelser, og dertil kan I glæde jer over en stor terrasse og en sauna.

Fritidshuset ligger i den nordlige ende af Vejlby med god afstand mellem sommerhusene, så den vestjyske natur får lov at være i centrum. I har dertil blot fem kilometer til Harboøre, hvor I finder gode hand­le­mu­lig­he­der. Den korte afstand til vandet er beliggenhedens absolut største aktiv, mens den uforstyrrede udsigt til klitrækken i vest er en ekstra bonus.

Naturgrunden er på 1.346 m², og den passer stort set sig selv. Til gengæld er der anlagt et stort terrassemiljø som fordeler sig på tre af husets sider, så I altid kan fange en solstråle eller finde en læfyldt krog.

Selve fritidshuset fra 1986 rummer 81 m², og selvom fritidsboligen er løbende opdateret, er den gennemgående atmosfære stadig mest af alt hyggelig. Dermed er det et hus, der står flot og indbydende, og som I kan få glæde af med det samme. Indretningen er enkel og velfungerende med værelser i den ene ende og opholdsrum i den anden. Sammen med de fire værelser ved entréen ligger saunaen mens vaskemaskinen har fået plads på badeværelset.

Langt størstedelen af pladsen er dedikeret det åbne opholdsmiljø, som takket være en lille niveauforskel stadig har en naturlig opdeling til henholdsvis spiseafsnit og sofahjørne. Køkkenet er integreret i rummet, og det er desuden opdateret med pæne, grebsfri elementer. I den nederste del af stuen finder I brændeovnen, og hele afdelingen har dertil glæde af den skønne udsigt mod klitterne.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105668
Boligareal
81 m²
Vægtet areal
81 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.346 m²
Antal etager
1
Byggeår
1986
Liggetid
41 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00