Fritidshus fra EDC

Plantagevej 47, Toftum Bjg

7600 Struer

3/3 rum, 63 m²
Solgt

Hyggeligt Sommerhus i Toftum Bjerge

Plantagevej 47 er et charmerende sommerhus, der byder på en varm og indbydende atmosfære med træpaneler og moderne be­kvem­me­lig­he­der. Huset har et lyst køkken med masser af op­be­va­rings­plads, der ligger i åben forbindelse med den rummelige og lyse stue. Stuen er møbleret med komfortable siddepladser og store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind. De træbeklædte vægge tilføjer en rustik charme til rummet.
Sommerhuset indeholder desuden et pænt badeværelse og to gode soveværelser. Uden­dørs­om­rå­det er en af ejendommens højdepunkter med rigelig plads til afslapning og aktiviteter. Den store terrasse mellem sommerhuset og annekset er indrettet som et lækkert af­slap­nings­om­rå­de. Den overdækkede terrasse er perfekt til udendørs spisning og underholdning, da den giver ly for vejr og vind, samtidig med at man kan nyde den friske luft.
Annekset kan bruges som gæsteværelse eller ekstra boligareal, og haven er smukt vedligeholdt med en frodig græsplæne, frugttræer og forskellige planter. Der er masser af plads til børn at lege eller for ha­ve­en­tu­si­a­ster at nyde. Derudover er der et udhus til opbevaring.
De vigtigste opholdsområder er centralt placeret, med soveværelser og badeværelser let tilgængelige. Dette charmerende sommerhus på Plantagevej 47 tilbyder en perfekt blanding af komfort, funktionalitet og udendørs liv, hvilket gør det til et ideelt tilflugtssted for familier eller dem, der søger ro og fred i naturskønne omgivelser.
Toftum Bjerge er kendetegnet ved sin skønne natur i kuperet terræn og en lækker, meget velbesøgt badestrand. Det bakkede landskab giver også gode muligheder for paraglidning. Området har desuden en populær 18-hullers golfbane, beliggende i smukke omgivelser med udsigt over Limfjorden. Få kilometer fra som­mer­hu­s­om­rå­det ligger Humlum by, hvor der er købmand, pizzeria og togperron.

Fakta om Struer (20.594 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.758 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.722 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.924 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,5

Oplysninger

Sagsnr.
70504423
Boligareal
63 m²
Vægtet areal
67 m²
Rum/værelser
3/3
Grundareal
1.157 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Liggetid
41 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Patrick Hald Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

para@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00