Fritidshus fra EDC

Kystvænget 17

7130 Juelsminde

3/2 rum, 51 m²
Solgt

Charmerende sommerhus fra 70’erne med en attraktiv beliggenhed!

Kystvænget 17 er hjemsted for et af få originale sommerhuse, der stadig står i området. Kystvænget er et af de mest attraktive som­mer­hu­s­om­rå­der i Juelsminde, hvor sommerhusene sjældent bliver sat til salg.

Her får du et originalt sommerhus, der stort set ikke er blevet forandret siden opførslen i 1973. Sommerhuset er beliggende på en 809 m² højtbeliggende grund, med få hundrede meter til en dejlig badestrand. Den forhøjede beliggenhed sikrer, at huset nyder godt af ekstra sollys og en dejlig brise, samtidig med at du kan føle dig tryg ved, at grunden er sikret mod høj vandstand.

Ved første blik kommer du til en grusbelagt indkørsel, som fører dig til en rummelig carport og hoveddøren. Udefra giver sommerhuset et indtryk af charme, hygge og en fordelagtig grund, der er opvokset, hvilket sikrer dig og familien ro til at nyde ferien.
Sommerhuset byder på 51 m² godt og gedigent byggeri med to gode værelser, badeværelse og et stort køkken-/alrum med et dejligt lysindfald. Sælgerne har fået indsat to ovenlysvinduer og to store vinduespartier i alrummet, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse og lysindfald. Fra stuen får du adgang til den sydøstvendte terrasse med udsigt til den hyggelige have.

Sommerhuset i Juelsminde ligger ikke kun i et skønt som­mer­hu­s­om­rå­de – det er også omgivet af et dejligt lokalsamfund. Juelsminde by tilbyder nem adgang til indkøb, et livligt bymiljø, en hyggelig havn og restauranter, der alt sammen sikrer, at du altid har noget at opleve og nyde.

Tag det næste skridt mod dette charmerende sommerhus ved kysten – Kystvænget 17 venter på at byde dig velkommen. Vi ser frem til at vise dig rundt!

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.594 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.284 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.571 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203952
Boligareal
51 m²
Vægtet areal
55 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
809 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Liggetid
73 dage

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparent overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt.

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 11EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22