Fritidshus fra EDC

Klejs Skovvej 11, Klejs

7130 Juelsminde

4/3 rum, 76 m²
Solgt

Charmerende sommerhus med skøn naturudsigt

Drømmer du om et fristed i naturskønne omgivelser? Så er dette charmerende sommerhus på Klejs Skovvej 11, lige noget for dig. Beliggende i et stille og roligt område, byder dette sommerhus på en betagende udsigt over det smukke naturområde, som du kan nyde året rundt. Med skoven der strækker sig i hele bredden af grunden, får du fuldstændigt privatliv i den idylliske oase.

Med sine 76 m² er dette sommerhus perfekt udnyttet, og rummer alt, hvad du behøver, når hygge og charme står øverst på pri­o­ri­te­rings­li­sten. Huset byder på tre hyggelige værelser, ideelle til både familie og gæster. Det åbne køkken er i forbindelse med den lyse stue. Herfra har du ligeledes direkte adgang til et skønt terrasseområde, hvor du kan nyde morgenkaffen eller en hyggelig grillaften med udsigt til den om­kring­lig­gen­de natur.

Fra køkkenet har du også direkte udgang til den hyggelige udestue, der er perfekt til at samle familien til måltider, uanset vejret. Her er også et funktionelt badeværelse, der opfylder de nødvendige behov.

Til ejendommen hører også et charmerende anneks, der giver ekstra plads og fleksibilitet. Annekset er perfekt til overnattende gæster, et hobbyrum eller som en privat lille oase.

Beliggende i Klejs, har du fornøjelsen af en yderst rolig og naturskøn beliggenhed, perfekt for dig der søger fred og ro. Området byder på utallige muligheder for gåture, cykelture og andre udendørs aktiviteter, der giver dig mulighed for at opleve det smukke landskab på nært hold.

Du er samtidig tæt på Juelsminde, som ligger blot en kort køretur væk. Juelsminde er en hyggelig by med rigt udvalg af aktiviteter og faciliteter. Her finder du alt fra charmerende havnemiljøer og lækre restauranter til spændende butikker og ind­købs­mu­lig­he­der. Byen er også kendt for sine dejlige strande, hvor du kan tilbringe varme sommerdage med familien.

Dette sommerhus på Klejs Skovvej 11 er den perfekte base for dig, der ønsker at kombinere ro og afslapning med mulighed for aktiviteter og oplevelser. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv charmen ved dette skønne sted.
*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.594 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.284 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.571 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203944
Boligareal
76 m²
Vægtet areal
79 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
1964
Liggetid
23 dage

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller et huskøb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22