Fritidshus fra EDC

Kjærgaardvej 141, Husby

6990 Ulfborg

4/2 rum, 129 m²
Købsaftale underskrevet

Unik sommerhus i 1. række til Vesterhavet

Arkitekttegnet fritidshus i første række til Vesterhavet i det eksklusive og helt unikke Vester Husby. Beliggenheden fås ikke bedre. Huset ligger velplaceret på en forhøjning på den 6.960 kvm store grund. Her er der panoramaudsigt både fra huset og de skønne terrasser ud til klitter, grundens egen fyrtræsskov, samt det lyngbeklædte landskab mod øst. Naturen er tænkt ind i enhver lille detalje i husets arkitektur lige fra opførsel i sibirisk ved­li­ge­hol­del­ses­fri lærketræ, fint afbalanceret med stråtaget, til de store vinduespartier overalt i huset.
Huset er indrettet med indgang til huset mod øst med lille entreafdeling - opgang til 1. Sal og en spændende spiseafdeling med panorama udsigt ud over den østlige del af Vester Husby. I åben forbindelse mellem spisestue og stue har sælger isat det fineste kva­li­tets­køk­ken fra DESIGNA. Her er tænkt på den mindste detalje såsom den flotte bordplade i massiv smoked eg, der passer perfekt til de silkematte sorte skuffer og låger.
Stuen åbner op til et stort panoramavindue mod både syd og vest og trækker naturen indenfor i den hyggelige stue med brændeovn og skjulte detaljer, som et hemmeligt rum.
Fra stuen og tilbage til spisestuen langs husets nordlige side er der indgang til husets badeværelse holdt i klassisk hvid stil med bruseniche, toilet og med vaskemaskine.
1. Salen byder på 2 gode soveværelser med loft til kip, det ene med panoramaudsigt mod vest ud over klitterne i fug­le­flugts­per­spek­tiv. Det bruger sælger i dag som en hyggestue. Det andet store værelse mod øst er køligt om aftenen og her vækkes man af morgensol og fuglefløjt og den mest storslåede udsigt.
Overalt er der synlige spor af arkitektoniske detaljer, såsom der er tænkt på det naturlige lys, der kan indfanges på bedste vis uanset hvor i huset, man befinder sig. Den helt særlige træbeklædning indenfor, hvor væg og loft går i et og hele huset har massive plankegulve. Rumoplevelsen i hele huset er helt speciel. Dels på grund af de mange synlige loftsbjælker og dels på grund af de forskellige loftshøjder - bl.a. er der åbent over køk­ke­naf­de­lin­gen helt til kip på 1 sal, så lysindfaldet strømmer frit. Skodderne på husets ydre, der har flere funktioner og meget meget mere.

Huset henvender sig til liebhaveren der sætter pris på unikke detaljer og som selvfølgelig drømmer om en beliggenhed i særklasse.

Fakta om Holstebro (59.016 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.605 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.813 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.894 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
61303603
Boligareal
129 m²
Vægtet areal
124 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
6.960 m²
Antal etager
1
Byggeår
2003
Liggetid
24 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lykke Mørup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

lykke@edc.dkEDC Ulfborg

EDC Ulfborg

Holmegade 7, 6990 Ulfborg

613@edc.dk97 49 10 22