Fritidshus fra EDC

Plantagevej 8, Søndervig

6950 Ringkøbing

3.945.000 kr.

5/4 rum, 184 m²
Åbent hus med tilmelding 9. sep. 10:00 - 15:00

Charmerende og skøn oase midt i Søndervig by

Velkommen til denne skønne oase lige midt i Søndervig by, som oser af den helt rigtige som­mer­hus­stem­ning og indbyder til afslappende ferier i naturskønne omgivelser. Dette sommerhus er det perfekte sted for dig, der søger en autentisk som­mer­hu­s­op­le­vel­se kombineret med moderne be­kvem­me­lig­he­der og en fantastisk beliggenhed kun 350 meter fra havet. Her får du det bedste af begge verdener – nærhed til byens faciliteter og den fredfyldte natur lige udenfor døren. Velkommen hjem til din oase i Søndervig, på Plantagevej 8.

Sommerhuset på 184 kvm. er veludnyttet på følgende måde; Ved ankomst mødes du af en stor og rummelig entré, hvor der er plads til at hænge overtøj og stille skoene efter en dag fyldt med oplevelser. Entréen leder dig videre ind i hjertet af sommerhuset, hvor du straks mærker den varme og indbydende atmosfære. I stueplan finder du et hyggeligt værelse, ideelt til afslapning og en god nats søvn. Hertil et dedikeret rum med vaskesøjle, som gør det nemt at håndtere vasketøjet, hvilket er en praktisk detalje for et længere ophold (kan laves til toilet). Ved siden af værelset er der et lyst og rummeligt badeværelse med en stor bruseniche. Det moderne og funktionelle køkken er det centrale samlingspunkt i huset. Her kan du tilberede lækre måltider med friske lokale råvarer, mens du stadig er en del af samtalerne i de tilstødende stuer. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven og drivhus. De flere hyggelige stuer i stueplan giver rig mulighed for at samles til spil, film eller afslapning med en god bog. De store vinduer i stuen mod haven sørger for masser af naturligt lys og giver en dejlig udsigt. Fra stuen er der direkte udgang til terrassen. På førstesalen byder en rummelig repos dig velkommen og forbinder to charmerende værelser. Disse værelser er perfekte til både børn og voksne. Fra det ene værelse mod vest kan du træde direkte ud på en fantastisk tagterrasse, som er lavet i 2022. Tagterrassen er et sandt paradis for solbadere og naturelskere. Herfra kan du nyde en betagende udsigt over de om­kring­lig­gen­de klitter og solen, der skinner hele dagen. Det er det perfekte sted at starte dagen med en kop kaffe eller afslutte den med et glas vin, mens du beundrer den smukke natur og den skønne solnedgang.

Trods sin centrale beliggenhed i Søndervig tilbyder sommerhuset en skøn have med en vidunderlig atmosfære. Haven er fyldt med små lækroge, hvor du kan finde ro og afslapning, samt hyggelige hjørner til at nyde en kop kaffe eller spille spil med familien. Derudover inviterer haven til udendørs aktiviteter og hyggelige sommeraftener under åben himmel. Sommerhuset er desuden udstyret med en rummelig garage samt værksted med god plads til opbevaring af cykler, strandudstyr eller havemøbler.

I Søndervig finder du aktiviteter for hele familien. Her er alt fra restauranter, caféer, supermarked, badeland og gode shop­ping­mu­lig­he­der. Er du til gode vandreture ligger de kuperede og smukke klitter samt Vesterhavet kun 350 meter fra huset.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,4

Oplysninger

Sagsnr.
69703312
Boligareal
184 m²
Vægtet areal
191 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.704 m²
Antal etager
1
Byggeår
1893
Ombygget
1985
Ejerudgifter pr. md.
4.317 kr.
Pris/m²
20.654 kr.
Pris
3.945.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
61 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
200.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.051 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.358 kr.
Læs mere om boliglån

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11