Fritidshus fra EDC

Nordsø Ferievej 17, Klegod

6950 Ringkøbing

4/3 rum, 83 m²
Solgt

Sommerhus med udsigt til Lyngvig Fyr og et stort fredet natur område

I et populært og eftertragtet område, Klegod, er dette hyggelige sommerhus beliggende på en let kuperet naturgrund tæt ved det brusende Vesterhav og Ringkøbing Fjord. Fra sommerhusetets terrasse områder mod øst og syd-vest kan man nyde den skønne udsigt til det fredede landskab, klitterne og Lyngvig Fyr. Med de samme ejere de sidste 39 år, fremstår sommerhuset i flot og god stand, med synlige bjælker og store vinduespartier i spise-/opholdsstuen, som giver et rigtig smukt lysindfald og rummelighed. Derudover er der skønne terrasse områder, hvilket giver rig mulighed for at nyde den danske sommer og udsigten til det smukke og ugenerede klitlandskab. Sommerhuset er løbende blevet renoveret med blandt andet; Tag + brændeovn i 2010 og i 2022 et nyt vinduesparti mod syd samt rygning og i 2023 blev huset malet.

Sommerhusets 83 kvm. er udnyttet med følgende planløsning: Entre med plads til opbevaring af sko. Fordelingsgang med tre fine værelser, et med dobbeltseng og skabsplads og to med køjesenge og plads til opbevaring. Lyst badeværelse med bruseniche, vaskemaskine. Derudover rum forberedt til sauna samt depotrum. Funktionelt køkken, som er i åben forbindelse med spise-/opholdsstue, så familien kan være samlet omkring madlavning, tv eller spillehygge mens varmen fra brændeovnen breder sig. Her er der nogle store vinduespartier, så udsigten til det skønne klitlandskab og Lyngvig Fyr kan nydes.

Fra spise-/op­holds­hold­stu­en er der adgang til terrasserne mod øst og syd-vest, så man kan nyde solen fra morgenstunden mod øst til den, går ned over det smukke sommerland i vest. Hertil er der mange gode læ-kroge så der kan solbades og slappes af.

Til huset er et udhus på 6 kvm.

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejning.

Husets fantastiske beliggenhed, gør at man er i cykelafstand fra aktiviteterne i Søndervig. Søndervig byder på aktiviteter for alle aldre, hvor der f.eks. kan nævnes golfbane, badeland, Lalandia, shopping muligheder og gode spisesteder. Derudover kan du ved en kort gåtur komme til en af Danmarks smukkeste badestrande og det fascinerende Vesterhav, hvor der indbydes til solbadning, leg eller en dukkert i havet. Derudover kan f.eks. anbefales en tur op i Lyngvig Fyr som giver en storslået udsigt over området. En tur til Lyngvig Havn for at opleve det autentiske havnemiljø med lystfiskerne, gode spadsereture i det smukke og kuperede klitlandskab.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,4

Oplysninger

Sagsnr.
69703288
Boligareal
83 m²
Vægtet areal
85 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
2.000 m²
Antal etager
1
Byggeår
1985
Liggetid
43 dage

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11