Fritidshus fra EDC

Lodbergsvej 421, Søndervig

6950 Ringkøbing

5/4 rum, 143 m²
Solgt

Sommerhus i et eftertragtet område i Søndervig

På en lukket og attraktiv stikvej til Lodbergsvej, findes denne velbeliggende grund på 1,544 kvm med et ældre hus på 144 kvm. Huset kan benyttes som det står og appellerer til den store familie med brug for mange rum og med muligheder for leg eller sport på den store græsplæne. Alternativt kan der bygges et nyt sommerhus på op til 180 kvm med 50 kvm udhus, enten med blik for udlejning eller eget brug. Her er du i tilpas gåafstand fra byens mange aktiviteter og ferieglade gæster, så du kan nyde ferien og den rolige atmosfære, i skønne omgivelser.

Sommerhusets er udnyttet på følgende måde; Entré med plads til opbevaring. Fire skønne værelser, hvoraf tre af dem er med to sovepladser i hver samt skabsplads. Det sidste værelse er indrettet som kontor. Hertil er der et ekstra disponibelt rum, med gode muligheder. Mens mange tilsvarende sommerhuse kun byder på et enkelt toilet, får I to af slagsen her; Et gæstetoilet og et badeværelse med vaskemaskine og bruseniche. Funktionelt køkken-alrum i forlængelse af stuen. Om jeres familie er til kulinariske madoplevelser, bræt­spils­tur­ne­rin­ger eller filmmaraton, er der her plads til at samles og nyde samværet. I stuen finder man vinduespartier mod syd og vest, så solens stråler kan strømme ind. Fra stuen er der udgang husets fliseterrasse, som snor sig om huset, hvor solen kan nydes og sidde i læ uanset, hvor vinden kommer fra.

Til sommerhuset er der en stor, god garage på 51 kvm. Garagen kan bruges til en masse opbevaring eller er du en ”gør det selv” person, så er der mange muligheder for at nørkle med flere forskellige projekter.

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejning.

Du er i gåafstand til feriebyen Søndervig, som byder på et væld af aktiviteter for hele familien, her kan bl.a. nævnes flere gode butikker, restauranter, 18 hullers golf, Lalandia Feriecenter med stort badeland m.m. Søndervig er beliggende mellem den hyggelige købstadsby Ringkøbing og havne-/fiskeribyen Hvide Sande, som begge to også er et besøg værd.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,4

Oplysninger

Sagsnr.
69703204
Boligareal
143 m²
Vægtet areal
158 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.544 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Ombygget
1983
Liggetid
91 dage

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11