Fritidshus fra EDC

Lærkelunden 33, Kramnitze

4970 Rødby

4/3 rum, 76 m²
Solgt

Velholdt sommerhus, tæt på børnevenlig strand.

Beliggenheden er i gåafstand til en af Sydlollands bedste badestrande. Med hunden i snor og ungerne under armen er familiehyggen i højsædet. Dette flotte fritidshus er nu til salg og byder på en fantastisk mulighed for at opleve skønne øjeblikke og afslapning i rolige omgivelser. Med sine 76 m² og opført i år 2002 er dette fritidshus en perle, du har ventet på at blive opdaget. Når du træder ind i huset, bliver du mødt af et godt køkken og videre til stueområdet. Opholdsstuen byder på både en hyggelig sofa- og spiseafdeling og er præget af store dørpartier, der åbner ud til den delvist overdækkede terrasse. Her kan du nyde solens stråler fra en skyfri himmel og skabe uforglemmelige øjeblikke med familie og venner.
Dette fritidshus byder også på et dejligt lyst badeværelse med spa, bruseniche og adgang til en sauna. Her kan du forkæle dig selv og slappe af efter en lang dag med udendørs aktiviteter. Der er i alt tre soveværelser i huset. Dette gør det ideelt til familier eller grupper, der ønsker at tilbringe tid sammen og skabe minder.
Beliggende på en rummelig 1200 m² stor grund giver fritidshuset masser af plads til udendørs aktiviteter og leg. Sommerhuset er omgivet af naturskønne omgivelser og giver mulighed for at nyde frisk luft og na­tu­ro­p­le­vel­ser. Området omkring Kramnitze er kendt for sin skønhed og charme, med adgang til smuk strand og imponerende kystlinjer. Du kan tage lange gåture langs vandet, tage en forfriskende dukkert i havet eller bare slappe af og nyde områdets ro. Dette fritidshus er et perfekt valg for dem, der søger en afslappende og idyllisk tilbagetog i naturskønne omgivelser. Med sin velindrettede indretning og beliggenhed tæt på stranden er dette hus en oase af ro og muligheder for at skabe minder med dem, du holder af. Tøv ikke med at kontakte EDC for at arrangere en fremvisning af dette fantastiske fritidshus.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Lolland (39.632 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.891 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.779 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.191 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
49702781
Boligareal
76 m²
Vægtet areal
82 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.200 m²
Antal etager
1
Byggeår
2002
Liggetid
67 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jes@edc.dk21 17 86 6258 58 70 85EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Havnegade 9, 4970 Rødby

497@edc.dk54 60 55 44