Fritidshus fra EDC

Hestehaven 9, Karrebæk

4736 Karrebæksminde

3/2 rum, 58 m²
Solgt

Udlev drømmen om sommerhuslivet på Hestehaven 9, med en stille beliggenhed i Vesterhave.

I et af Hestehavens lukkede vænger findes dette hyggelige sommerhus - klart til at omfavne jer med gode stunder og solrige sommerdage.

Sommerhuset er oprindeligt bygget i 1975, med træbeklædning og betontagstens tag.
Der er løbende vedligeholdt, og huset indeholder blandt andet et nydeligt badeværelse med bruseniche. Dog mødes man som det første af en overdækket veranda som leder direkte ind i en meget praktisk entré, hvor der er plads til overtøj og vaskemaskine. Her adgang til badeværelset, men også til den dejlige lyse stue, hvor lyset strømmer ind fra alle sider. I stuen er der plads til spiseafdeling og so­faar­ran­ge­ment, samt en brændeovn, som giver en god varme og spreder hygge. Fra stuen er der udgang til en herlig udestue, som er ideél til ophold i de sene aftentimer når duggen falder.
Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, men praktisk afskærmet af en halvvæg, så man kan kokkerere i fred, men samtidig være en del af selskabet. Ved siden af køkkenet er en smart lille spisekrog.
Herudover findes der 2 soveværelser, med plads til i alt 4 personer.

Huset opvarmes med luft/luft varmepumpe og brændeovn, og der er lagt fibernet ind.

Udvendigt er der flere terrasser, samt en let anlagt have med græsplæne - og ikke mindst en et par udhuse til opbevaring.

Karrebæksminde byder på et helt specielt kanalmiljø med gode restauranter, røgeri, bager, slagter, tøjbutikker, supermarkeder, fiskehandlere m.m. Sommeren igennem afholdes mange arrangementer bl.a. Skt. Hans aften, live-koncerter, loppemarkeder hver lørdag, og andre hyggelige events. Karrebæksminde har flere eftertragede badestrande, flere lystbådehavne, vinterbadeklub med sauna samt godt vejr og humør.

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
47701490
Boligareal
58 m²
Vægtet areal
60 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
540 m²
Antal etager
1
Byggeår
1975
Ombygget
1976
Liggetid
39 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Martin Borup Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

mar@edc.dk50 45 19 09EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Alléen 33, 4736 Karrebæksminde

477@edc.dk55 44 27 74