Fritidshus fra EDC

Ullasvej 4A

4654 Faxe Ladeplads

4/3 rum, 75 m²
Solgt

Utroligt velholdt sommerhus med god beliggenhed

Velkommen til dette dejlige og utroligt velholdte sommerhus på Ullasvej 4A i Faxe Ladeplads, hvor ro og afslapning møder komfort og moderne be­kvem­me­lig­he­der. Sommerhuset, opført i 1999, tilbyder 75 m² veludnyttet boligareal, ideelt for familier og par, der ønsker at nyde en fredelig ferie væk fra hverdagens travlhed.

Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en lys og rummelig stue, som er i åben forbindelse med køkkenet. Denne åbne planløsning skaber en indbydende atmosfære, hvor det er nemt at være sammen, hvad enten man laver mad, spiser eller slapper af. Køkkenet er veludstyret med moderne faciliteter, så du nemt kan tilberede måltider til både hverdag og fest.

Sommerhuset rummer tre lyse og venlige værelser, som giver gode sovepladser til både familie og gæster. Desuden er der en hyggelig alkove, som er perfekt til en læsehjørne eller en ekstra soveplads til de yngste medlemmer af familien. Badeværelset er funktionelt indrettet med tidssvarende inventar og en god bruseplads.

Udenfor finder du en imponerende grund på 1095 m², som giver masser af plads til udendørs aktiviteter. Her kan du nyde morgensolen på den ene terrasse og aftensolen på den anden, spille boldspil på græsplænen eller bare slappe af i den fredelige have. Den store grund er også ideel for dem, der elsker at dyrke havearbejde eller ønsker at etablere en køkkenhave.

Faxe Ladeplads er et attraktivt område, kendt for sine naturskønne omgivelser og den korte afstand til stranden. Her kan du tage på lange gåture langs kysten, bade i det klare vand eller blot nyde udsigten over havet. Byen byder også på gode ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter samt forskellige fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

Dette sommerhus er ikke blot en bolig, men et fristed, hvor du kan skabe minder med familie og venner. Med sin perfekte beliggenhed, rummelige indretning og store grund er det en ideel feriebolig, der opfylder alle behov for en afslappende og fornøjelig tilværelse.

Fakta om Faxe (37.753 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.162 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
46300230
Boligareal
75 m²
Vægtet areal
75 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.095 m²
Antal etager
1
Byggeår
1999
Liggetid
20 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Christian Skovsager Kaalund

Partner, Ejendomsmægler MDE

csr@edc.dk23 32 69 9258 58 72 09EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Vin­kæl­dert­or­vet 4, 4640 Faxe

463@edc.dk58 58 76 00