Fritidshus fra EDC

Tigervej 3, Overby Lyng

4583 Sjællands Odde

4/2 rum, 59 m²
Solgt

Velkommen til Odsherred...

Velkommen til Tigervej 3, midt i det idylliske Overby Lyng.

Her finder du et charmerende fritidshus på en rolig, lukket vej, omkranset af venlige naboer og kun en kort gåtur fra Sejerøbugten og Kattegats forfriskende badestrande. På gåturene rundt i området bliver man også mødt af loppemarkeder og små boder, som er et hyggeligt indslag i sommerhuslivet.

Når du træder indenfor, mødes du af et lyst og indbydende hus, hvor alt emmer af ægte som­mer­hus­stem­ning. Her er loft til kip, træ på vægge og lofter samt plankegulve. Huset er opført i træ, udstyret med termovinduer og opvarmet med en moderne varmepumpe, suppleret af en hyggelig brændeovn, der skaber varme og atmosfære på kølige dage. Taget, som blev skiftet i 2014, er også i meget pæn stand og klar til mange år fremover.

Huset byder velkommen i lille entré, hvorfra der er adgang til husets badeværelse, som er velindrettet med separat bruseafsnit og nyere sanitet. Det lille soveværelse er perfekt til rolige nætter og afslapning. Husets hjerte er uden tvivl den store stue/alrum, hvor køkkenet i bedste sommerhusstil åbner op til et rummeligt og lyst opholdsrum. Herfra er der adgang til endnu en stue, som er badet i naturligt lys, der skaber en helt særlig atmosfære. Huset byder også på endnu et godt soveværelse, og til ekstra gæster eller teenageren er der en meget hyggelig gæstehytte (registreret som udhus), hvor der er plads til at trække sig tilbage og nyde roen.

Udenfor strækker den skønneste solrige have sig ud, ideel til afslapning og leg. Fra stuerne kan du træde ud på den overdækkede terrasse, perfekt til lange sommeraftener med gode venner og familie.

Huset ligger fredeligt på naturrige Sjællands Odde og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end man kan gå til Havgårds fristelser, der byder på store is eller til Odden Spisehus. Fra området er der kun en cykeltur eller kort køretur til Lumsås med Rema1000 eller til den hyggelig Havnebyen. Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. ”Vin på spidsen”, som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor SuperBrugs, Odden Kaffehus, ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. Grøntsagerne henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber – vinen – køber man selvfølgelig hos den lokale vingård ”Ørnbjerg vin”.

Dette indbydende hus venter på at blive hjem for en ny familie, som kan skabe minder i både huset og den dejlige have året rundt. Velkommen hjem!

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45701045
Boligareal
59 m²
Vægtet areal
61 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.260 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Ombygget
1975
Liggetid
27 dage

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57