Fritidshus fra EDC

Strandlystgårdsvej 33, Gniben

4583 Sjællands Odde

1.695.000 kr.

3/2 rum, 64 m²

Velkommen til Odsherred...

Virkelig indbydende fritidshus beliggende på solrig grund nær havet...

Velkommen til dette lækre fritidshus beliggende på lille blind vej. Huset er opført af det jyske firma "Skovlykke Huse", der er kendt for den gode kvalitet og ordentligt håndværk. Her er stille, roligt og stemningsfuldt - med alle muligheder for at nyde de dejlige omgivelser centralt placeret imellem Kattegat og Sejerøbugtens badestrande.

Huset ligger helt rigtigt for solen på den frodige grund og falder helt ind i de smukke omgivelser. Grunden er anlagt, så den er nem at holde og her er ikke det usædvanligt rådyr og andet vildt kigger forbi og ind ad vinduerne. Her får man en helt fantastisk træterrasse fra 2023 - her er god plads til hele familien og solen kan nydes dagen lang. Til huset hører integreret carport samt flot udhus med brændeskjul.

Huset er indrettet med entré med fin plads til overtøjet og med flot kig hele vejen gennem huset, lækkert badeværelse med god bruseplads, gulvvarme og vaskemaskine. Her er to gode soveværelser. Velindrettet køkken med god skabsplads og i åben forbindelse med den velindrettede stue med brændeovn. Det store vinduesparti i stuen giver et dejligt lysindfald og fra både køkken og stue er der udgang til den store terrasse, som indbyder til kolde drinks og ren afslapning i solen. I forbindelse med stuen finder man en meget hyggelig alkove samt hems (der ikke er registreret på BBR). Huset har overalt flotte trægulve, træ på vægge og lofter samt loft til kip - lige som det skal være i et sommerhus. Opvarmningen sker ved moderne varmepumpe suppleret med brændeovn.

Huset ligger fredeligt på naturrige Sjællands Odde og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat - her hvor bugten går ud i Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end man kan gå til den populære biodynamiske bager Tír, for at købe lækkert morgenbrød, til spisestedet Olgas eller til færgen for at tage en tur til Aarhus. Fra området er der kun en cykeltur eller kort køretur til den hyggelig Havnebyen. Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. "Vin på spidsen", som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor SuperBrugs, Odden Kaffehus, ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. Grøntsagerne henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber - vinen - køber man selvfølgelig hos den lokale vingård "Ørnbjerg vin".

Velkommen på Strand­lys­gårds­vej 33...

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45700974
Boligareal
64 m²
Vægtet areal
73 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.386 m²
Antal etager
1
Byggeår
2003
Ejerudgifter pr. md.
2.015 kr.
Pris/m²
23.219 kr.
Pris
1.695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
48 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
85.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.999 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.865 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57