Fritidshus fra EDC

Beravej 7, Gniben

4583 Sjællands Odde

2/1 rum, 40 m²
Solgt

Velkommen til Odsherred...

Charmerende fritidshus tæt på både Kattegat og Sejerøbugten…

Vi glæder os til at byde jer velkommen til dette hyggelige hus på Beravej 7. Her er vi på en lille blind stik vej, med søde naboer og med en ganske kort gåtur til havet. Her kan man rigtig få glæde af sommeren i huset. Ejendommen er opført i træ og malet sort med hvide termovinduer med sprosser, i fin sommerhus-stil. Grunden er frodig med gamle træer og buske, der giver privatliv og læ for vinden. Grunden er solrig og huset vender mod syd, så her kan man nyde solterrassen hele dagen – morgensolen finder man på den østvendte terrasse med udgang fra køkkenet.

Vi byder indenfor i huset, hvor ”husets hjerte” uden tvivl er den skønne store stue. Stuen er badet i lys fra de store vinduer og med de lyse og ludbehandlede vægge og loft til kip, er det et rart sted at være. Her er hyggelig brændeovn og udgang til den sydvendte terrasse. Husets køkken finder vi i delvis åben forbindelse med stue og det ville være muligt at åbne mere op mod stuen. Husets badeværelse er oprindeligt og en ny ejer vil nok renovere dette. Endelig byder huset på et godt soveværelse. Huset har flotte hvidmalet plankegulve. Huset trænger til lidt modernisering.

Området byder på den smukkeste solnedgang, og fra huset er der gåafstand til den populære økologiske bager Tír. Der er en kort køretur til Havnebyen, hvor du finder en god fiskehandler på havnen, Auktionshuset med velbesøgte arrangementer som "Vin på spidsen", lystbådehavn og flere hyggelige spisesteder. I byen findes der også en kaffebar, Ost og vin butik, SuperBrugsen og flere gode gårdbutikker, bl.a. Birkemosegård med biodynamiske grøntsager og Lønnebjerg med lysstøberiet Kastanjelys. Hos den prisvindende lokale vingård Ørnberg kan man købe sommerens vine.

Velkommen til…

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45701016
Boligareal
40 m²
Vægtet areal
44 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
1.202 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Liggetid
63 dage

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57