Fritidshus fra EDC

Skovstien 8, Kårup Skov

4540 Fårevejle

12.500.000 kr.

5/3 rum, 90 m²

Bo i skoven - 50 meter til bedste sandstrand!...

Velkommen til et enestående fritidshus, som kan komme i din families eje. Familien bliver hermed ejer af en af Odsherreds bedste beliggenheder i den meget eftertragtede Kårup Skov nær Ordrup, med den smukkeste udsigt til havet omkring ”Næsset” i Nekselø Bugt. Et sted, der skal opleves!
Beliggenhed: Huset er placeret blot ”halvanden” række fra områdets smukkeste ”private” sandstrand, der er ukendt for den brede offentlighed. Fra havelågen er der kun 50 meter til det fineste hvide sand og klare blå hav, der indbyder til forfriskende dukkerter. Med en optimal beliggenhed på næsten 5000 m2 kan du her finde ro. Det eneste der bryder stilheden er vinden, havets bølgeskvulp og fuglelivet. Disse naturens egne toner danser fra stranden og skaber en beroligende melodi. Her kan man virkelig mærke naturens kræfter på nært hold.
En naturskøn ankomst: Uanset om man ankommer i bil eller på cykel, føles turen som en rejse gennem en eventyrskov. Vejen til huset snor sig gennem det grønne landskab, og det er som om skoven ånder ro og harmoni ind i hver eneste krog. At vi har bevæget os ind i det 21. århundrede, indikeres kun af el­la­de­stan­de­ren, hvor bilen parkeres.
Boligen: Boligens forening af kultur og natur træder også frem, når man ser huset udefra. På taget vokser indtagende vegetation, og lyset kommer ind overalt via store vinduespartier og ikke mindst fem store ovenlysvinduer. Indvendigt er der tre gode værelser, entre, badeværelse med brus samt ekstra toilet. Køkkenet, med spiseplads, er samtidigt naturligt integreret som indgang til stuerne, som ligger en suite. Selve huset er indrettet med tanke på både komfort og æstetik. De lyse farver og store vinduer trækker naturen helt ind i stuerne, hvor man kan sidde og nyde udsigten til den om­kring­lig­gen­de skov, samtidig med at havet møder ens blik, når man kigger ud mod den nordvestlige horisont og spidsen af Ordrup Næs. Den store træterrasse forener hovedhuset med en stor anneksbygning med eget toilet. På an­neks­byg­nin­gen er tilkoblet en skøn udebruser.
Aktiviteter: For den aktive familie byder området på utallige muligheder. Skovens stier er perfekte til lange vandre-, løbe- eller cykelture, hvor man kan opleve naturens skiftende ansigter gennem årstiderne. Derudover ligger stedet nær Tour de France-ruten fra 2022, mountainbike-ruter, Michelin-restauranten på Dragsholm Slot, og Odsherreds højeste punkt, Vejrhøj, som ligger i UNESCOs Global Geopark Odsherreds smukke kuperede landskab.
Dette liebha­ver­fri­tids­hus er ikke blot en bolig, men en oplevelse, der forener det bedste af to verdener: Det kultiverede liv og naturens vilde skønhed. Her kan man finde ro og inspiration, omgivet af en natur, der hele tiden er i bevægelse, men alligevel altid tilbyder en tryg og fredfyldt base. Kom og oplev denne unikke oase, hvor hver dag føles som en ferie – et unikt sted for dig og din familie!

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45504043
Boligareal
90 m²
Vægtet areal
101 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
4.137 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Ombygget
1998
Ejerudgifter pr. md.
3.806 kr.
Pris/m²
123.762 kr.
Pris
12.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
50 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
625.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
72.782 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
57.269 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Vi gør os altid umage

Vi ved, bolighandel er en vigtig begivenhed i menneskers liv. Derfor gør vi os altid ekstra umage, så alle parter får en god oplevelse i forbindelse med deres bolighandel

Teis Graver

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

thg@edc.dkEDC Teis Graver - Asnæs

EDC Teis Graver - Asnæs

Storegade 14, 4550 Asnæs

455@edc.dk59 65 12 72