Fritidshus fra EDC

Strandmosevej 15, Ebbeløkke

4500 Nykøbing Sj

5.495.000 kr.

3/2 rum, 91 m²
Åbent hus med tilmelding 16. sep. 11:00 - 16:00

Velkommen til Odsherred...

Utrolig lækkert sommerhus - få minutters gang til vandet - skønt beliggende i populære Ebbeløkke Strand….

Vi er stolte over at kunne byde velkommen i dette smukke, helår­s­an­ven­de­lig fritidshus. Huset har startet sit virke i 1. række til Køge Bugt i 1958, men er siden blevet flyttet til Ebbeløkke, hvor huset i 2023-24 har gennemgået en komplet og gennemgribende renovering. Her er det stort set kun de udvendige bjælker på facaden, der er oprindelige og heldigvis er det dem der giver huset sin charme og karakter af "et rigtigt sommerhus". Her er helt nye spær og lofter til kip med Velux ovenlysvinduer, fuldstøbte gulve med rumfordelt gulvvarme, luft til vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe til køling om sommeren, 3 lags la­ve­ner­gi­vin­du­er og terrassedøre, fyrretrægulve og høje paneler, smarte løsninger integreret med Google Home til styring af el­in­stal­la­tio­ner, belysning, låsesystemer og varmesystemer. ALT er bare så indbydende med smarte løsninger. Huset er smagfuldt møbleret og sælges med det meste indbo.

Udenfor får man 180 kvm. nyopført terrasse i forskudte niveauer, eksklusivt vildmarksbad/spa, udekøkken/grillområde, stort udhus, smukt gæstehus og selvfølgelig lade stander til el-bilen. Grunden er anlagt med en smuk have på den kuperede grund. Her er gamle træer, flotte rho­do­den­dron­bu­ske, eksklusive havemøbler og mange hyggekroge rundt omkring på terrasse og have.

Vi byder velkommen indenfor i det smukke hus, hvor man med det samme får en fantastisk fornemmelse af den gode loftshøjde, hvor ovenlysvinduer giver et fantastisk lysindfald. Oven­lysvin­du­er­ne kan selvfølgelig styres elektronisk og skulle man glemme at lukke dem lukker de selv, hvis der skulle begynde at regne. Husets køkken er til den kræsne for selvom køkkenet er holdt i charmende landkøkkenstil er her alt i lækre hårde hvidevarer, kogeplade med induktion og indbygget emhætte, dampovn, amerikaner køleskab med is og isvand, en ekstra stor vask og selvfølgelig Quooker. I åben forbindelse med køkkenet finder vi den hyggelige dagligstue, hvor de store ter­ras­se­dør­s­par­ti­er kan åbnes, så stuen bliver helt integreret med terrassen. Spisestuen er indrettet i en skøn glaskarnap med flot kig til haven. Husets badeværelse fremstår i moderne stil med indbygget ba­de­væ­rel­ses­mø­bel, gulvvarme og Toni Copenhagen armatur. Sidst, men ikke mindst byder huset på 2 gode værelser - det store master-bedroom med direkte udgang til terrasse samt et hyggeligt gæsteværelse. Øvrige gæster henvises til det flotte og helår­s­an­ven­de­li­ge gæstehus.

Huset ligger fredeligt i naturrige Odsherred, lige på grænsen af Sjællands Odde, og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture til højtbeliggende udsigtsposter og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end få minutters gang til den skønneste strand, man kan cykle til Rema1000 og antik-jagt i Lumsås eller til spisestedet "Odden Spisehus" eller ishuset "Haugårds fristelser". Her er en kort køretur til den hyggelige og autentiske "Havnebyen". Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. "Vin på spidsen", som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor SuperBrugs, "Odden Kaffehus", ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. De økologiske grøntsager henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber - vinen - køber man selvfølgelig hos den lokale vingård "Ørnbjerg vin".

Søger du et særligt fritidshus i bedste stand bør du besøge os på Strandmosevej 15….

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45902913
Boligareal
91 m²
Vægtet areal
85 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.546 m²
Antal etager
1
Byggeår
1958
Ombygget
1999
Ejerudgifter pr. md.
1.657 kr.
Pris/m²
64.647 kr.
Pris
5.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Liggetid
116 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
275.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.834 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.044 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57