Fritidshus fra EDC

Bøsserup Mark 43, Bøsserup

4500 Nykøbing Sj

2.995.000 kr.

4/3 rum, 53 m²

Fantastisk fjordudsigt samt fred og ro til fordybelse!

Velkommen til den naturskønne Egebjerg halvø, og til denne bolig på Bøsserup Marks måske bedste placering. Husets ”høje” beliggenhed giver dig mulighed for ikke blot en overdådig fjordudsigt, men også sol på terrasser, der følger med rundt om huset. Her kan du fordybe dig i litteratur, blot lytte til fuglefløjt eller måske solbade. Det er kun fantasien, der sætter sine grænser; men udgangspunktet for at komme helt ned i gear, væk fra dagens strabadser, er i den grad til stede.
Boligen fra 1986 indeholder 3 gode værelser, badeværelse med brus samt en rummelig udestue. Stuen med brændeovn har yderligere funktion som køkkenalrum (køkkenet er af nyere dato), og er absolut stedets hjerterum. Herfra er der store vinduespartier, der leverer det førnævnte panoramaview med bl.a. solopgang. Overalt emmer sommerhuset af traditionel som­mer­hus­char­me og -hygge med mange gode muligheder for at nyde roen på den kuperede ugenerte grund, som i øvrigt også rummer stort redskabsrum, ”cykelpavillon” samt brændeskjul.
Hvis man ønsker at udforske området, er der kun få hundrede meter til badebro med fri brugsret. Der er ikke langt til Dagli´Brugsen og SØLT mikrobageri (”Under Himmelen”) i Egebjerg eller fi­ske­mu­lig­he­der ved Lommestenen ved Stokkebjerg Skov.
Odsherred er det ideelle sted at købe sommerhus med en god kombination af naturskønne landskaber og kulturelle oplevelser. Området er hjemsted for UNESCO Global Geopark Odsherred, som byder på unikke geologiske formationer, smukke strande og skønne skove, der inviterer til strand- og vandreture på eksempelvis den smukke Højderygsti.
Om lørdagen kan du i sommerperioden besøge det charmerende Tuskemarked i Vig eller søndagens tilsvarende kræmmermarked i Rørvig, hvor du kan finde alt fra antikviteter til lokale specialiteter. Odsherred byder også på mange restauranter, herunder to med Michelin-stjerner, som sikrer kulinariske oplevelser i verdensklasse. Den hyggelige stemning i byerne Nykøbing Sjælland og Rørvig byder på alt fra cafébesøg til hyggelige gåture langs havnen. Med sin blanding af natur, kultur og gastronomi er Odsherred den perfekte destination for afslapning og oplevelser året rundt.

Fantastisk fjordudsigt samt fred og ro til fordybelse!

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45504059
Boligareal
53 m²
Vægtet areal
59 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.200 m²
Antal etager
1
Byggeår
1986
Ejerudgifter pr. md.
2.250 kr.
Pris/m²
50.763 kr.
Pris
2.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
66 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.609 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.854 kr.
Læs mere om boliglån

Vi gør os altid umage

Vi ved, bolighandel er en vigtig begivenhed i menneskers liv. Derfor gør vi os altid ekstra umage, så alle parter får en god oplevelse i forbindelse med deres bolighandel

Teis Graver

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

thg@edc.dkEDC Teis Graver - Asnæs

EDC Teis Graver - Asnæs

Storegade 14, 4550 Asnæs

455@edc.dk59 65 12 72