Fritidshus fra EDC

Strandvejen 37, Skuldelev

4050 Skibby

4/3 rum, 63 m²
Solgt

Klassisk som­mer­hus­stem­ning

Drømmer du om et hyggeligt sommerhus i nærheden af fjorden, hvor du kan nyde rolige omgivelser, smuk natur og et hyggeligt havnemiljø? Og drømmer du samtidig om at blive ”Godsejer”? Så er sommerhuset kaldet ”Skuldelev Gods” på Strandvejen 37 det perfekte valg for dig. Her er plads til hele familien, såvel inde som ude.

Sommerhuset byder på charme og karakter med sin klassiske stil. Huset er velholdt og fremstår indbydende med sine tre værelser, der giver rig mulighed for både familieophold og besøg af venner. Sommerhuset har tillige en stor træterrasse, som dækkes godt af husets 2 markiser. I tilknytning til sommerhuset er et vaskehus, der fungerer som bryggers, samt et stort udhus med et velfungerende værksted.

Den store naturskønne grund giver plads til at udfolde sig. Her kan du nyde lange sommerdage med leg og aktiviteter eller skabe din egen grønne oase med blomsterbede og frugttræer. Grunden er ideel for dem, der elsker at tilbringe tid udendørs, hvad enten det er til afslapning, havearbejde eller sociale sammenkomster.

Beliggenheden i Skuldelev, tæt på Skibby, tilbyder en unik kombination af fred og ro samt adgang til faciliteter. Skuldelev er kendt for sine naturskønne omgivelser, herunder den nærliggende havn og strand, der indbyder til sejlads, fiskeri og badning. Desuden er der adgang til Skuldelev Ås, som giver en mulighed for gåture langs kysten og en fantastisk flot udsigt over fjorden. Området er perfekt til cykelture og vandreture, hvor du kan udforske den smukke natur og det lokale dyreliv.

Sommerhuset på Strandvejen 37 kan tilbyde jer de bedste rammer for at danne minder med familie og venner – henover weekender, ferier eller længere ophold.

Kom og oplev dette dejlige sommerhus og dets fantastiske beliggenhed. Kontakt os for en fremvisning, og lad dig inspirere af de mange muligheder, som denne ejendom har at byde på.

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
36009295
Boligareal
63 m²
Vægtet areal
71 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.694 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Liggetid
15 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mille Rosenlund Nymann

Ejendomsmægler, MDE

miny@edc.dk23 37 94 53EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98