Fritidshus fra EDC

5. Junivej 2, Buresø

3550 Slangerup

1.195.000 kr.

2/1 rum, 40 m²
Åbent hus med tilmelding 8. sep. 14:15

Denne ejendom på 5. junivej 2 nyder godt af en fremragende beliggenhed i et af byens mest eftertragtede områder, der tilbyder en perfekt balance mellem landlig idyl og byens be­kvem­me­lig­he­der. 5. junivej er en lukket vej, hvor der kun er minimal gennemkørende trafik. Naboskabet er kendt for sin venlige og imødekommende atmosfære, hvilket skaber et godt fællesskab. Slangerup er omgivet af smuk natur, med grønne marker, skove og søer inden for kort afstand. En af de mest be­mær­kel­ses­vær­di­ge naturskønne perler i nærheden er Buresø. Denne maleriske sø er et populært udflugtsmål for både lokale og besøgende. Buresø er kendt for sit rene og klare vand, der indbyder til svømning om sommeren. Omkring søen findes der gode stier, som er perfekte til vandreture og cykelture. Der er også flere hyggelige picnicområder, hvor man kan nyde en stille stund med udsigt over søens spejlblanke overflade. Området omkring Buresø byder også på rige muligheder for at opleve det lokale dyreliv i dets naturlige habitat. Selve ejendommen trænger til en kærlig hånd og du har også muligheden for opførelse af ny fritidsbolig. D Her er rummeligt badeværelse, værelse og åbent køkken i forbindelse med stuen, hvor der tillige er brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse. Der er tillige opført udhus, der benyttes son anneks. Kom og se på mulighederne.

Denne ejendom på 5. junivej 2 nyder godt af en fremragende beliggenhed i et af byens mest eftertragtede områder, der tilbyder en perfekt balance mellem landlig idyl og byens be­kvem­me­lig­he­der. 5. junivej er en lukket vej, hvor der kun er minimal gennemkørende trafik. Naboskabet er kendt for sin venlige og imødekommende atmosfære, hvilket skaber et godt fællesskab.
Slangerup er omgivet af smuk natur, med grønne marker, skove og søer inden for kort afstand. En af de mest be­mær­kel­ses­vær­di­ge naturskønne perler i nærheden er Buresø. Denne maleriske sø er et populært udflugtsmål for både lokale og besøgende. Buresø er kendt for sit rene og klare vand, der indbyder til svømning om sommeren. Omkring søen findes der gode stier, som er perfekte til vandreture og cykelture. Der er også flere hyggelige picnicområder, hvor man kan nyde en stille stund med udsigt over søens spejlblanke overflade. Området omkring Buresø byder også på rige muligheder for at opleve det lokale dyreliv i dets naturlige habitat.
Selve ejendommen trænger til en kærlig hånd og du har også muligheden for opførelse af ny fritidsbolig.
D
Her er rummeligt badeværelse, værelse og åbent køkken i forbindelse med stuen, hvor der tillige er brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse.

Der er tillige opført udhus, der benyttes son anneks.

Kom og se på mulighederne.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,8

Oplysninger

Sagsnr.
36605204
Boligareal
40 m²
Vægtet areal
45 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
920 m²
Antal etager
1
Byggeår
1957
Ombygget
1972
Ejerudgifter pr. md.
2.066 kr.
Pris/m²
26.556 kr.
Pris
1.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
44 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.003 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.552 kr.
Læs mere om boliglån

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77