Fritidshus fra EDC

Vidarstien 8

2740 Skovlunde

1.745.000 kr.

3/2 rum, 47 m²
Åbent hus med tilmelding 20. okt. 10:00 - 15:00

I skjul fra hverdagen.

Går I med drømmen om et kolonihavehus, men synes intet er godt nok? så læs videre!
Intet er, som det var. Sælgerne har formået at skabe en kolonihave af helt enestående karakter, hvor hver detalje bærer præg af moderne, tidløs stil og særdeles god smag.
I bydes indenfor i entreen, hvorfra I føres videre ind i husets hjerte, hvor køkkenet og stuen smelter sammen, og hvor familien vil samles i en hyggelig atmosfære. Her deler I måltider, snakker om dagen og nyder hinandens selskab. Det er et sted, hvor hverdagens travlhed sænker farten, og hvor familiebåndene styrkes i fællesskabets varme. Selv køkkenet føles som et fristed, og hvor madlavning bliver til en fælles glæde. Når måltidet endelig er klart, samles familien omkring langbordet med udsigten til haven, hvor I kan betragte årstidernes skiften. Badeværelset vil I også opleve, som noget ud over de sædvanlige – Og hvor der er gulvvarme, samt plads til vaskesøjle. Soveværelset i huset udgør husets helle af ro og komfort. Til huset hører udhuse, hvor I foruden at opbevare diverse ting også kan have værksted.
En af de store fordele ved denne grund er, at I bl.a. får grønt område som nabo i stedet for naboer på alle sider, hvilket giver mere privatliv og ro. De grønne omgivelser tilbyder også masser af muligheder for afslappende gåture, udendørs aktiviteter og en rigere biodiversitet lige uden for jeres dør. Forestil jer at træde ud i den sydvendte have / terrassemiljø, hvor solens stråler varmer fra morgen til aften. Med udsigt både mod øst og vest kan I starte dagen med en kop kaffe og nyde solopgangen og på de lune sommeraftener, kan I lade dagens bekymringer forsvinde i takt med solens smukke nedgang.
Foreningen OF er mere end bare en ko­lo­ni­ha­ve­for­e­ning - det er et levende fællesskab, hvor nye venskaber opstår, godt naboskab og sammenhold blomstrer. Foreningen har god økonomi og ikke mindst skøn beliggenhed, for jer, som gerne vil have naturen lige uden foran døren men ikke langt fra Alfarvej. Bussen kører lige dertil, hvis I er afhængig af offentlig transport, ellers ligger S-stationen ikke længere væk, end I kan cykle. Skal ikke glemme at fortælle, der er vand og el hele året i foreningen. Der er fælleshus og har I børn eller børnebørn, så har foreningen ligeledes en stor naturlegeplads, som kan få legebarnet frem i såvel store som små.
Slip væk fra hverdagens stress. Find roen her på Vidarstien 8 i det hyggelige, eftertragtede Harrestrup. Kontakt os for en personlig fremvisning på tlf. 44971098, eller tilmeld jer et af vores åbne huse.

Fakta om Ballerup (51.237 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.773 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.302 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.025 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
29703770
Boligareal
47 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
450 m²
Antal etager
1
Byggeår
1979
Ejerudgifter pr. md.
1.241 kr.
Pris/m²
37.128 kr.
Pris
1.745.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
112 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.201 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.108 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98