Fritidshus fra EDC

Hovager 6

2650 Hvidovre

2.599.000 kr.

3/2 rum, 56 m²
Åbent hus med tilmelding 18. sep. 9:00 - 17:00

Unikt, ind­flyt­nings­klart kolonihavehus med charme fra 2017

For enden af en støjsvag og blind vej finder I denne helt private bolig, som er opført i 2017. Her er tale om en bolig med charme og gode, gennemtænkte løsninger. Kolonihaven er opført i gedigne materialer, og der er nøje tænkt over opbygningen af både inde- og udeliv.

Kolonihavehus og grund ejer I helt selv, hvilket kun er få ko­lo­ni­ha­ve­om­rå­der i Danmark forundt, og giver jer mulighed for re­al­kre­dit­fi­nan­si­e­ring.

Midt I den stem­nings­fyld­te forening Præstemosen finder I bag den stedsegrønne laurbærhæk en solrig og lækker oase, som venter på at blive taget i brug. Mod vejen finder I parkering for op mod 3 køretøjer, og sælger har netop fået lagt tre ton perlesten, som pryder ejendommen set udefra. Haven er sydvendt, og byder på rigtig mange gode kroge, hvor I kan nyde solen dagen lang. Den er let at holde, så I kan nøjes med at nyde tiden med venner og familie. I finder desuden både æble- og pæretræ i haven.

Ved hoveddøren har I en praktisk overdækning, og indenfor bliver I mødt af en rummelig entré. Herfra er der fordeling videre ud til alle boligens rum og værelser. Først for har I en hyggelig alkove, hvor I kan slå jer ned og nyde en god bog.

Alkoven er direkte tilknyttet den fantastiske havestue, som er opført i glas. Her venter adskillige hyggelige timer, som I kan nyde i både godt og mindre godt vejr, da her er overdækket. Dette er en unik feature ved huset, da den er opført før den nye lokalplan, som ikke længere tillader bygninger som denne. Havestuen tilbyder desuden ideelle forhold for de mere eksotiske beplantninger, og I kan bl.a. finde både en vinranke samt Bornholmske figner. Fra havestuen er der udgang til haven.

Videre inde i boligen finder I det velindrettede badeværelse. Badeværelset fremstår meget moderne, og med separat bruseniche. Her er gjort plads til både vaske- og tørremaskine, samt ba­de­væ­rel­ses­mø­bel og muligheder for indretning.

Køkkenalrummet er et kapitel for sig. Her åbner boligen sig virkelig op, og her kommer den gode loftshøjde og de store gulv-til-loft vinduespartier til deres ret. Her er god plads til både spise- og so­faar­ran­ge­ment, hvorfra I kan nyde udsigten til den grønne og ugenerede have. Køkkenet er udført i hvide fronter med hvide metrofliser og en træbordplade – Et meget fint og moderne udtryk – og byder på alt hvad I skal bruge i hårde hvidevarer.

Soveværelset er ganske rummeligt og byder på gode muligheder for individuel indretning. Derudover er der gode sovemuligheder i huset for overnattende gæster e. lign.

Af tekniske elementer er det værd at nævne, at ejendommen er opvarmet med luft-til-luft varmepumpe, som grundet den gode isolering af huset bliver brugt sparsomt. Hertil hjælper det tillige, at der er 3-lags termoglas i vin­du­es­par­ti­er­ne. Derudover har I fibernet.

I lokalområdet finder I inden for få min. på gåben både friluftsbadet, den lokale sportshal, den smukke Rebæk Sø, ind­købs­mu­lig­he­der ved Hvidovre C, Hvidovre Hospital, Rødovre Port samt S- tog.

Er I på udkig efter en rummelig kolonihave med charme og gode, gennemtænkte løsninger? Så er Hovager 6 kolonihaven I har ledt efter.

Fakta om Hvidovre (53.760 indbyggere)

Kommuneskat
25,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.372 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.190 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.265 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22

Oplysninger

Sagsnr.
26505064
Boligareal
56 m²
Vægtet areal
60 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
300 m²
Antal etager
1
Byggeår
2017
Ejerudgifter pr. md.
3.120 kr.
Pris/m²
43.317 kr.
Pris
2.599.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
28 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
130.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.116 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.027 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Hjalte Nørgaard Andersen

Ejendomsmægler, MDE

hjan@edc.dk26 30 88 3158 58 74 48EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Strandmarksvej 11, 2650 Hvidovre

265@edc.dk36 77 18 44