Ejerlejlighed fra EDC

Ny Blåkilde 4E, 1. tv

9500 Hobro

5.595.000 kr.

4/3 rum, 142 m²

Unikke liebha­ver­bo­li­ger i vandkanten af Danmarks smukkeste fjord

Omgivet af skøn natur i vandkanten af smukke Mariager Fjord, med gåafstand til Hobro bys mange varierede og spændende tilbud, har vi nu fornøjelsen at udbyde projektet Ny Blaakilde, hvor der i første etape vil blive opført seks eksklusive ejer­lej­lig­he­der og fem eksklusive rækkehuse.

Alle boliger er ar­ki­tekt­teg­ne­de og naturligvis udstyret med stemningsfulde ud­sigtster­ras­ser/altaner og med en helt unik beliggenhed med skov, fjord og by som nærmeste naboer. Med andre ord: Unikke liebha­ver­bo­li­ger, der meget sjældent udbydes i Hobro.

Arkitekt og professor Jan Gehl har udviklet 12 kva­li­tetskri­te­ri­er for byrum. Han har igennem processen sikret, at alle 12 kva­li­tetskri­te­ri­er er opfyldt i be­byg­gel­ses­pla­nen for området Ny Blaakilde. Alle boliger får også de skønneste uderum med store og stemningsfulde terrasser og altaner, hvorfra der vil være den smukkeste udsigt over Mariager Fjord, byen, skoven og det hyggelige fællesområde. Forestil dig en skøn sommeraften i selskab med familie eller venner, lidt rosé eller hvidvin i glasset og så udsigten til fjorden og byen. Så bliver det vist ikke meget bedre!
Til alle boliger er der én eller to private p-pladser.

De seks ejer­lej­lig­he­der bliver på 117 - 143 bo­lig­kva­drat­me­ter. Priserne vil være i intervallet fra 4.095.000 kr. til 5.995.000 kr. Sidstnævnte er prisen for en pent­hou­se­lej­lig­hed. Blok E er den yderste blok, hvilket gør at uanset hvilken af de seks lejligheder har du en helt fantastisk udsigt til Mariagerfjord. Alle boligerne bliver topmoderne, lyse, indbydende og opført i de bedste kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler med mange helt unikke og spændende detaljer

Ny Blaakilde bliver opført i smørhullet, hvor skov, fjord og by møder hinanden på sydsiden af Mariager Fjord - med blot en lille, hyggelig gåtur langs fjorden ind til hjertet af Hobro. Desuden er der også gåafstand til både ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, idrætscenter, teater, stadion m.v.
Ved området vil der blive opført to flotte badebroer, så man på alle årstider kan snuppe en forfriskende dukkert i fjorden, stævne ud i sin kajak eller noget helt andet. Ny Blaakilde bliver helt sikkert rammen om et stemningsfuldt og aktivt friluftsliv.
Hobro by har cirka 12.000 indbyggere og byder på et godt og varieret udvalg af dag­lig­va­re­bu­tik­ker, spe­ci­al­bu­tik­ker, restauranter, caféer, foreningsliv, skoler, institutioner m.v. Desuden udmærker byen og området sig ved mange spændende kultur- og musiktilbud samt attraktive seværdigheder, herunder ikke mindst den unikke ringborg Fyrkat, der officielt er optaget på UNESCOs ver­dens­arvs­li­ste. Er du lystfisker, byder Mariager Fjord på fiskeri i absolut topklasse efter bl.a. havørreder.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95208499
Boligareal
142 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
3
Byggeår
2024
Ejerudgifter pr. md.
4.888 kr.
Pris/m²
39.401 kr.
Pris
5.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
101 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
280.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.936 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.421 kr.
Læs mere om boliglån

Din lokale Ejendomsmægler

Som din lokale Ejendomsmægler er jeg opvokset i området og kender derfor til hvad der sker i lokalområdet, så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal Ejendomsmægler.

Anders Albrecht Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

andersa@edc.dkEDC Søren Jensen

EDC Søren Jensen

Adelgade 54, 9500 Hobro

952@edc.dk98 52 55 11