Ejerlejlighed fra EDC

Køsters Alle 7, st.

8900 Randers C

4.500.000 kr.

6/4 rum, 166 m²

Stor, flot stuelejlighed med central beliggenhed

Velkommen til Køsters Alle 7, stuen

Når man ankommer på den rolige og lukkede villavej drages øjnene automatisk til venstre mod den store hvide ejendom, den smukke parklignende have og den nærliggende skov Skovbakken. Man kan parkere bilen i den ene af de tre carporte eller i gården, hvor man også finder den eneste garage, som tilhører denne lejlighed. Der er fælles cykel og redskabsskur med havetraktor, snerydder mm. Grunden er på 1829 kvm, så der er luft til naboerne.

Lejligheden ligger centralt med 8 minutters gang til midtbyen i Randers, biograf, cafeer, restauranter, butikker, dag­lig­va­re­bu­tik­ker, børnehave og Randers Realskole er i gåafstand. Ligeledes kan motorvejen og andre indfaldsveje nås på kort tid.

Patricier-lejligheden er totalrenoveret med køkken, bad, skabe, gulve, vægge, døre, ra­di­a­torskju­ler, stuk og lofter i 2012 og malet igen i oktober 2022. Der er ens skakternede klinker i køkken, entre og badeværelse og gamle originale fyr­re­træs­bræd­der i alle de andre rum. Der er de originale fyldningsdøre i alle rum. Lejligheden er renoveret med sans for detaljen og respekt for husets oprindelige stil. Intet er overladt til til­fæl­dig­he­der­ne.

Ejendommen har fået nye vinduer i 2008, nyt tag i 2019, opgangen malet og renoveret i 2021, udvendig hjørnetrappe fra 2024 med skridsikre klinker og nye postkasser, og havetrappen renoveret og malet i 2024.

Den herskabelige lejlighed i stueetagen er en oplevelse for sig. Dette er det perfekte hjem for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og en central beliggenhed.

Den imponerende lejlighed er på 166 kvm med en loftshøjde på 3,1 meter og med smukke stuk og rosetter i alle rum. Der er 2 stuer, 2 værelser, 1 soveværelse, 1 køkken, 1 badeværelse og entre i stueetagen, og 1 værelse og 1 disponibelt rum (benyttes til værelse) i kælderen. Der følger en carport og en muret garage til lejligheden.

Det moderne køkken er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder stort køleskab, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, in­duk­tions­pla­de og emhætte. Der er god plads til madlavning og bagning og mulighed for gæster at sidde på de to barstole og se kokken lave mad.

I spisestuen lader det store, høje vindue med sprosser, lyset strømme ind og man kan sidde og spise sin mad, mens man nyder synet af de smukke, grønne træer og buske fra haven og skoven blot 50 meter væk. Her kan man nemt følge med i de forskellige årstider. Den smukke stuk og den store imponerende roset i loftet vidner om, fra gammel tid, at det er det vigtigste rum i lejligheden. Fra spisestuen er der adgang til en flot balkon, hvor et par cafestole, bord og grillen kan stå og hvor den smukke, brede trappe fører ned til egen terrasse og den fælles store have.

Mellem spisestue og dagligstue er der em smuk dobbeltdør med fyldninger.

I dagligstuen med brændeovn drages blikket straks til karnappen med fyld­nings­pa­ne­ler og de store, høje vinduer, hvor lyset strømmer ind. Her kan man sidde og nyde naturen udenfor, læse en god bog, se TV eller slappe af.

Lejlighedens soveværelse er lyst og indbydende med god plads til dobbeltseng og rigelig op­be­va­rings­plads i det høje indbyggede skab med skydelåger. Her kan du trække dig tilbage og nyde rolige nætter i komfortable omgivelser.

Badeværelset er moderne og stilfuld, med flotte klinker, ba­de­væ­rel­ses­mø­bel med stort spejl og rummelig bruseniche. Der er vaskemaskine og tørretumbler, så man ikke behøver at gå i kælderen for at vaske. Der er gulvvarme og hånd­klæ­de­tør­rer.

Det ene værelse, som ligger i forlængelse at dagligstuen har ligeledes et stort, højt vindue. Det kan bruges til en ekstra stue, værelse, kontor, bibliotek eller hvad man har lyst til.

Til teenager eller evt. til gæster findes der to kælderværelser med egen indgang, med mulighed for at benytte fælles badeværelse. Det ene værelse er godkendt til beboelse, men begge værelser er renoveret i 2012 med nye gulve, vinduer, lofter, isolerede vægge og skabe med skydelåger. Der er genveks ventilation til begge værelser, så luften er dejlig frisk hernede.

I kælderen findes der også fælles tørrerum og fælles vaskerum, hvor hver af de tre lejligheder har sin egen vaskemaskine og tørretumbler.

Udemiljøet skuffer bestemt heller ikke. Her får du en parklignende have, der er let at holde. I haven er der et stort bøgetræ, stor pæn trimmet græsplæne, forskellige blomstrende buske og træer, æbletræer og bålsted, hvor man kan stege pandekager eller skumfiduser, mens fuglene kvidrer omkring dig. Her er en rolig atmosfære og man fornemmer slet ikke at være så tæt på midtbyen. Skoven indbyder til dejlige gå- eller løbeture i både lige og kuperet terræn, hvor man kan nyde det dejlige fuglekvidder eller måske være heldig at se et egern springe i træerne.

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
89104737
Boligareal
166 m²
Rum/værelser
6/4
Antal etager
1
Byggeår
1908
Ombygget
1979
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.438 kr.
Pris/m²
27.108 kr.
Pris
4.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
97 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.605 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.351 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rene Kløve Møller

Salg og Vurdering

rkm@edc.dk53 61 31 76EDC Trio

EDC Trio

Kristrupvej 59, 8960 Randers SØ

891@edc.dk86 42 70 65