Ejerlejlighed fra EDC

Enghavevej 15A

8680 Ry

7.495.000 kr.

4/3 rum, 209 m²

Moderne Ejerlejlighed med smuk udsigt til Gudenåen

Velkommen til denne enestående ejerlejlighed, beliggende i hjertet af det charmerende Ry. Total renoveret i 2015, kombinerer denne bolig moderne design med en betagende udsigt til vandet ved Rye Mølle Sø, hvilket skaber en unik kombination af natur, funktionalitet og kvalitet. I ejerforeningen er der adgang til en stor fælles grund og badebro ned til vandet.

Beliggenheden giver let adgang til alt Ry har byde på med ind­købs­mu­lig­he­der, skole, restauranter og de omkring liggende søer og flotte skove. Badebroen giver mulighed for at hoppe en tur i vandet i det dejlige sommervejr, og området er kendt for dets fantastiske natur som byder på flere gode gå-, løbe-, og cykelture.

Ved indgangen til lejligheden mødes du af en rummelig entré med skabsplads og tilliggende bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter. Et par skridt videre igennem franske døre, kommer I ind i hjerterummet den store stue og køkkenalrum i et. Her bliver den smukke udsigt og lyset inviteret indenfor fra de store vinduespartier, og der er plads til at hele familien kan samles og nyde omgivelserne. I ejer­lej­lig­he­den er der gennemgående lagt vægt på kvalitet og det kan mærkes i samtlige rum, her er der bl.a. Dinesen gulve, Miele inventar og et lækkert køkken i moderne design.

Køkkenet er udstyret med stilfulde og funktionelle elementer, der gør madlavning til en fornøjelse. Her er der plads til både hverdagens måltider og hyggelige middage med venner og familie. Indretningen er med gedigne materialer og tilbyder en afslappende atmosfære, perfekt til at starte eller afslutte dagen i ro og mag.

Lejligheden rummer tre store og velindrettede værelser, som alle er designet med henblik på komfort og æstetik. Værelserne kan tilpasses forskellige behov, hvad enten det er soveværelser, børneværelser eller hjemmekontorer. Der er rigeligt med plads til skabe og opbevaring, så du kan holde hjemmet ryddeligt og organiseret. Derudover byder lejligheden på to moderne badeværelser. Indretningen er med naturlig inddeling af børne- og voksenafdeling, til forældre afdelingen er et stort walk through closet og tilhørende badeværelse.

Den store fordel ved denne lejlighed er uden tvivl den fantastiske udsigt til vandet. Fra boligens vinduer og altan kan du nyde synet af de skiftende årstider, mens vandet og den nærliggende badebro indbyder til både afslapning og aktiv livsstil. Haven ned til vandet byder på plads til udfoldelse og leg, og bliver holdt igennem foreningen med gartner.

Denne lejlighed i det centrale Ry er ideel for dem, der ønsker en kombination af moderne komfort, smuk natur og en central beliggenhed. Her får du det bedste af begge verdener – en fredfyldt oase med nem adgang til byens be­kvem­me­lig­he­der.

Kom og oplev denne perle af en bolig, hvor stil, komfort og naturskønne omgivelser mødes i perfekt harmoni.
________________________________________________________________________________________________
Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Skanderborg (65.205 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.355 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.215 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.916 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
86802390
Boligareal
209 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1906
Ombygget
2015
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
6.359 kr.
Pris/m²
35.861 kr.
Pris
7.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
66 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
42.562 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.777 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Søndergaard Mikkelsen

Ejendomsmægler MDE

madmik@edc.dk31 41 39 97EDC Ry

EDC Ry

Kyhnsvej 7, 8680 Ry

868@edc.dk86 89 14 66