Ejerlejlighed fra EDC

Danmarksgade 31, 1.

6700 Esbjerg

4/1 rum, 179 m²
Købsaftale underskrevet

Herskabelig liebha­ver­lej­lig­hed på 179 m2 i centrum

Herskabelig liebha­ver­lej­lig­hed på 179 m2 i centrum med tagterrasse og egen p-plads.

Velkommen til denne herskabelige og smukke lejlighed med masser af plads og en absolut central beliggenhed i hjertet af Esbjerg. Man er 2 minutter fra byens handelsliv i Torvegade og Kongensgade, det samme gælder spisesteder og naturligvis ind­købs­mu­lig­he­der. Denne herskabelige lejlighed er unik ved at den ligger så centralt, men også har egen p-plads og en rigtig stor tagterrasse. Ejendommen er smuk og velholdt og består af 3 meget store og flotte boliger. Der er flot indgangsparti som leder en op til boligen.

Indeholder:
Rummelig og lys entré, der er alle steder i boligen særdeles højt til loftet og man har i opholdsrummene både rosetter og stuk. Det store og lyse soveværelse har udgang til tagterrassen, masser af skabe og ligger sammen med det separate badeværelse og toilet, begge rum er igen pæne og velholdte, men kan ligges sammen til et stort, hvis man skulle ønske dette. Man får virkeligt en wau oplevelse når man kommer ind i den kæmpestore spisestue, her er masser af plads til gæster og rummet er noget ganske særligt. Det samme gælder for den store stue med god plads til et kontor og adgang ind til et smukt bibliotek, som dog også vil kunne benyttes til et stort værelse – se meget gerne plantegning. Det rummelige køkken er igen virkeligt stort for en ejerlejlighed, der er derfor også blevet plads til både en spiseplads og et rummeligt viktualier rum/bryggers i forbindelse hermed. Slutteligt skal det nævnes at der også fra køkkenet er udgang til den store tagterrasse med masser af plads til indretning og miljø.

Til lejligheden hører egen p-plads i gården med lukket adgang via det nyopførte hotel som er ens nabo, her er det vigtigt at nævne at der ingen steder fra er indkigsgener og at man derfor opnår den her ganske unikke og private tagterrasse.

Denne centralt beliggende, herskabelige ejerlejlighed skal ganske enkelt opleves og vi er meget stolte over at stå for salget hos EDC Poul Erik Bech.

Fakta om Esbjerg (115.423 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.622 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.841 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.028 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
67104011
Boligareal
179 m²
Rum/værelser
4/1
Antal etager
1
Byggeår
1897
Ombygget
2019
Energimærke
D
Vaskerum
Nej
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Nej
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
58 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Eenberg

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

tee@edc.dk21 25 97 14EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Kirkegade 9, 6700 Esbjerg

671@edc.dk76 10 48 00