Ejerlejlighed fra EDC

Enev. Sørensens Vej 22, ST.

6000 Kolding

2/1 rum, 70 m²
Solgt

2 værelses villalejlighed med privat terrasse

Denne fine to værelses villalejlighed på 70 m², beliggende på Enev. Sørensens Vej 22, st., er en fantastisk mulighed for dig, der søger en bolig med god plads tæt på byens faciliteter.

Indenfor byder lejligheden på store, lyse værelser, der giver rig mulighed for personlig indretning. Den rummelige stue har højt til loftet og begrænset indkig fra for­bi­pas­se­ren­de, hvilket skaber en privat og hyggelig atmosfære. Med lidt kreativitet kan der etableres et ekstra værelse, hvilket gør lejligheden fleksibel og ideel for både singler, par og små familier.

Køkkenet er funktionelt og godt udnyttet med moderne faciliteter, som gør madlavningen til en fornøjelse. Badeværelset er stilfuldt og velholdt med alle nødvendige be­kvem­me­lig­he­der. Hele lejligheden bærer præg af at være velholdt og klar til indflytning.

Uden­dørs­om­rå­der­ne er lige så fine som indendørs. Lejligheden har en stor privat terrasse, der inviterer til afslapning og sociale sammenkomster. Her kan du nyde solrige dage med udsigt til den store fælles have.

Lejligheden er beliggende med kort afstand til diverse sport­s­fa­ci­li­te­ter, hvilket gør det nemt at holde sig aktiv. Ind­købs­mu­lig­he­der er ligeledes tæt på, så du nemt kan klare de daglige ærinder. Med få minutters kørsel til midtbyen og motorvejen har du hurtig adgang til alt, hvad byen har at byde på.

Denne lejlighed er perfekt for dig, der ønsker en kombination af byliv og privatliv, samt med let adgang videre rundt i landet via motorvejen.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Kolding (94.932 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.914 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.110 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
60205864
Boligareal
70 m²
Kælder
70 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1937
Energimærke
E
Liggetid
51 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

EDC Domus / Møller Christensen

Købmagergade 18, 7000 Fredericia

700@edc.dk75 91 44 44