Ejerlejlighed fra EDC

Roersvej 11, st. tv

5000 Odense C

3/2 rum, 74 m²
Solgt

Smuk renoveret lejlighed midt i Ve­ster­brokvar­te­ret

EDC har nu fornøjelsen af at byde velkommen til Roersvej 11, st. tv. Lejligheden er flot renoveret og kombinerer den moderne minimalistiske stil med respekt for de herskabelige rammer.

Stille beliggende parallelt med Ve­ster­brokvar­te­ret og få minutters gang til gågaderne i midtbyen. Med denne placering kan du hurtigt gå til Odense Banegård, samt nyde naturen ved Munke Mose og Odense Å. Endvidere er der gode par­ke­rings­for­hold og et letbanestop tæt ved, så logistikken rundt i byen næsten ikke kan blive nemmere.

Lejligheden, som er beliggende i en høj stue, byder jer velkommen i et stort køkken-alrum med fantastisk lysindfald, nyere køkken med massere skabsplads, alt i hårde hvidevarer og endda indbygget Quooker i vandhanen. Badeværelset, som ligger i forbindelse med entréen, er enormt godt udnyttet med separat bruseniche i sorte naturfliser, som bryder den klassiske hvide farve resten af rummet er holdt i.

Køkken-alrummets størrelse giver rig mulighed for at samles med venner og familie til hyggelige stunder og ligger i åben forbindelse med stuen en-suite. Lysindfaldet i stuerne får rummet til at føles meget større og giver en god harmoni i lejlighedens leverum. Til sidst og helt ugeneret fra leverummene finder du det store soveværelse med et stort indbygget loft-til-gulv skab, hvilket sikrer op­be­va­rings­plads til hele familien.

Udenfor er der en hyggelig fælles have, hvor beboerne kan slappe af og nyde uden­dør­sak­ti­vi­te­ter samt en fælles gård med cykelskur, der sikrer praktisk opbevaring af cykler og med port direkte ud til Vandværksvej, så man ikke skal have cyklen med ned igennem kælderen. Lejligheden har yderligere to kælderrum og adgang til fælles vaskeri.

Dette er uden tvivl en lejlighed der er ideel for parret, førs­te­gangs­kø­be­ren eller singlen der ønsker god plads, attraktivt beliggende og som er lige til at flytte ind i.

_______________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
86802433
Boligareal
74 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1902
Ombygget
1977
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Liggetid
66 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Friis Madsen

Partner, afdelingsleder og ejendomsmægler MDE

sima@edc.dk40 75 06 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33