Ejerlejlighed fra EDC

Østre Stationsvej 37L, 2. Dør/lejl. 6

5000 Odense C

2/1 rum, 90 m²
Solgt

Skøn lejlighed - stor fælles tagterrasse

Velkommen til Østre Stationsvej i Odense
Oplev denne store 2-værelses lejlighed i en nyere ejendom, perfekt beliggende tæt på alt, hvad Odense har at tilbyde. Ejendommen byder på moderne faciliteter og et fællesskab, der inkluderer en fantastisk stor fælles tagterrasse. Herfra kan du nyde en storslået udsigt over hele Odense, mens du slapper af eller socialiserer med vennerne eller naboerne. Med moderne arkitektur og et højt kva­li­tets­ni­veau skiller denne ejendom sig ud som et attraktivt valg for både singler og par.
Perfekt Beliggenhed
Lejligheden ligger i hjertet af Odense, hvor du har nem adgang til alt. Den nærliggende letbane og banegård gør pendling til en leg, og Kongens Have inviterer til afslappende gåture i grønne omgivelser. Gå-gademiljøet med charmerende caféer, lækre restauranter og spændende spe­ci­al­bu­tik­ker er blot en kort gåtur væk. Byens Bro fører dig hurtigt ned til Havnen, hvor du kan nyde en maritim atmosfære eller snuppe en dukkert i Havnebadet. Uanset om du foretrækker kultur, shopping eller afslapning, er alt inden for rækkevidde.
Moderne og Rummelig Lejlighed
Indenfor finder du et meget stort og åbent køkken/stue/allrum-miljø, der indbyder til både hygge og selskab. Her er masser af plads til både en op­holds­af­de­ling og en spiseafdeling, og de store sydvendte vinduespartier sørger for et dejligt lysindfald hele dagen. Soveværelset er rummeligt og udstyret med faste skabe, hvilket giver gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der. Badeværelset er moderne indrettet med gulvvarme og vaskemaskine/tørretumbler for ekstra komfort. Ydermere har du adgang til eget depotrum i kælderen, hvilket giver ekstra op­be­va­rings­plads.
Mulighed for ekstra værelse
Der kan etableres et ekstra værelse i lejligheden. Entren mellem det mindre vindue og terrassedøren eller ud for det store vindue.
Din Nye Drømmebolig
Denne lejlighed på Østre Stationsvej er det ideelle hjem for dig, der ønsker at bo centralt i Odense med moderne be­kvem­me­lig­he­der og en smuk udsigt. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning - din nye drømmebolig venter på dig!

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
50203950
Boligareal
90 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
2017
Energimærke
A2010
Liggetid
35 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Nancke

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

mna@edc.dk40 56 43 34EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C

502@edc.dk66 12 61 27