Ejerlejlighed fra EDC

Christiansgade 4, st. th

5000 Odense C

3/2 rum, 85 m²
Solgt

Lejlighed med historisk charme ved Odense Å!

EDC Åløkken-Ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen har nu fornøjelsen af at præsentere denne charmende lejlighed i nogle af de mest fantastiske og charmerende rammer i centrum af Odense og med kort afstand til H.C. Andersens barndomshjem. Lejligheden ligger i Sukkergården, der emmer af historisk atmosfære. Bygningerne har bl.a. tidligere været suk­kerraf­fi­na­de­ri og købmandsgård, og er i dag fredet. Tilbage i 1980 gennemgik bygningerne en større renovation og blev til 45 unikke ejer­lej­lig­he­der, der alle er forskelligt indrettet.

Området omkring lejligheden er generelt præget af hyggelig stemning og skønne grønne områder - beliggenheden bliver generelt ikke bedre, hvis man ønsker at bo i et af byens historiske kvarterer. I nærområdet findes ind­købs­mu­lig­he­der, skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner. Som studerende er der ikke langt til UNI og UCL. Odense bymidte kan nås på få minutter, som byder på cafeer, restauranter og et hav af spe­ci­al­bu­tik­ker.

I får adgang til lejligheden gennem et idyllisk gårdmiljø med en placering i hjørnet ud imod Frederiksgade. Når I træder ind, mødes I af en charmerende entré, hvor et hyggeligt vindue lader dagslyset strømme ind fra køkken/alrummet. Køkkenet, renoveret i 2016, er smukt forbundet med stuen, hvilket skaber en indbydende ramme for hyggelige stunder. Her oplever I et harmonisk samspil mellem moderne opdateringer og lejlighedens historiske charme. Badeværelset er elegant indrettet med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine, hvilket giver både komfort og bekvemmelighed.

Fra entréen fører to trin ned til to store, lyse værelser med imponerende loftshøjde, hvilket gør lejligheden både familie- og delevenlig. Til lejligheden hører også et praktisk kælderrum og et p-kort til foreningens par­ke­rings­plad­ser.

Den veldrevne ejerforening tilbyder skønne fællesarealer helt ned til Odense Å, inklusive en flisebelagt terrasse med loungemøbler – en lille oase midt i byen. Her er der mulighed for at parkere cyklen i en aflåst indhegning, og be­bo­er­for­e­nin­gen tilbyder endda gratis lån af kano.

Vi glæder os til at fremvise denne unikke lejlighed!

Ved du hvor meget din bolig er værd ? Få et gratis EDC Salgstjek - Ring på tlf. 66 14 91 43.

Få en gratis for­hånds­god­ken­del­se. så du kender det prisniveau, du vil blive godkendt til at købe ny bolig for. Vi laver din for­hånds­god­ken­del­se i løbet af ganske kort tid, du skal blot kontakte os på tlf. 66 14 91 43.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
50006108
Boligareal
85 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1827
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Nej
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
29 dage

Nyttige links

Gode relationer

Jeg er drevet af lysten til at opbygge gode relationer med både købere og sælgere via et seriøst, energisk og ærligt arbejde igennem hele bolighandlen

Martin Nielsen

Indehaver, Ejer­lej­lig­heds­chef, Ejendomsmægler, MDE

nielsen@edc.dk22 78 67 93EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43