Ejerlejlighed fra EDC

Ejboparken 75, 2. mf

4000 Roskilde

1/1 rum, 43 m²
Købsaftale underskrevet

Charmerende 1-værelses lejlighed med lukket altan i roligt område

Skøn 1-værelses lejlighed beliggende i det attraktive 4000 Roskilde. Denne lejlighed, med et boligareal på 43 m², er perfekt til singler eller par, som ønsker en funktionel og hyggelig bolig i et roligt område. Ejendommen blev opført i 1969 og har bevaret sin klassiske charme samtidig med, at den er opdateret til moderne standarder.

Lejligheden er smart indrettet med en skillevæg, der opdeler det store værelse i en sovesektion og et praktisk køkkenområde. Denne opdeling giver en fornemmelse af flere rum og gør boligen yderst funktionel. Køkkenet er veludstyret med alle nødvendige faciliteter, så du nemt kan tilberede dine måltider.

En af lejlighedens absolutte perler er den flotte lukkede altan. Her kan du nyde morgenkaffen, læse en bog eller bare slappe af og nyde udsigten over det naturskønne område. Altanen forlænger boligarealet og giver dig et dejligt uderum, som kan benyttes året rundt.

Ejboparken er kendt for sin rolige og grønne atmosfære, perfekt for dem, der ønsker at bo tæt på naturen, men samtidig have nem adgang til byens faciliteter. Roskilde bymidte ligger kun en kort cykeltur væk, hvor du finder et væld af butikker, caféer, restauranter og kulturelle tilbud. Byen er også kendt for sin smukke domkirke og den årlige Roskilde Festival, som tiltrækker folk fra nær og fjern.

Trans­port­mu­lig­he­der­ne er også gode med busser og tog­for­bin­del­ser, der hurtigt tager dig til København og resten af Sjælland. For bilister er der nem adgang til motorvejen, hvilket gør pendling til arbejde eller udflugter i weekenden bekvemt.

Denne lejlighed er ideel for dig, der søger en velindrettet bolig i et roligt område med tæt adgang til både natur og byliv. Kom og oplev denne charmerende lejlighed og se, hvordan den kan blive dit nye hjem.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
40204785
Boligareal
43 m²
Rum/værelser
1/1
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
69 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeannie Palmund

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jpa@edc.dk51 32 55 6158 58 71 22EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Tune Center 8B, 4030 Tune

401@edc.dk46 13 91 00