Ejerlejlighed fra EDC

Byagervej 111, st. tv

3460 Birkerød

2/1 rum, 48 m²
Købsaftale underskrevet

Lys og hyggelig 2-værelses med privat have i Birkerød

Velkommen til denne charmerende 2-værelses lejlighed, beliggende på Byagervej 111, st. tv, 3460 Birkerød. Denne skønne bolig på 48 m² tilbyder alt, hvad du behøver for at skabe et hyggeligt og komfortabelt hjem. Lejligheden er lys og indbydende med et veludnyttet layout, der giver en fornemmelse af rummelighed.
Indgangen fører dig ind i en lys entre, der åbner op til resten af boligen. Opholdsstuen er rummelig og har store vinduer, der sikrer et dejligt lysindfald dagen lang. Fra stuen er der direkte udgang til en privat have, hvor du kan nyde dine morgener med en kop kaffe eller slappe af efter en lang dag. Haven er perfekt til hyggelige grillaftener og stille stunder under åben himmel.
Lejlighedens soveværelse er ligeledes lyst og rummeligt med plads til både en stor seng og op­be­va­rings­løs­nin­ger. Det pænt moderniserede badeværelse er udstyret med moderne faciliteter, der gør dagligdagen lidt mere luksuriøs. Køkkenet er funktionelt med gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der og plads til madlavning.
Beliggenheden på Byagervej 111 i Birkerød er ideel for dem, der ønsker en kombination af ro og byliv. Birkerød byder på et væld af faciliteter, herunder ind­købs­mu­lig­he­der, caféer, restauranter og kulturelle oplevelser. Samtidig er området kendt for sin naturskønhed med flere grønne områder og skove, der inviterer til gåture og udendørs aktiviteter. Offentlig transport er let tilgængelig, hvilket gør det nemt at komme til og fra København og andre nærliggende byer.
Denne lejlighed er perfekt for singler, par eller små familier, der leder efter et nyt hjem med en god beliggenhed og moderne komfort. Gå ikke glip af muligheden for at opleve denne perle i Birkerød - kontakt os i dag for en fremvisning!




Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
32703575
Boligareal
48 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1959
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Nej
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
43 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Allerød/Lynge/Birkerød

Amtsvej 2, 3450 Allerød

327@edc.dk48 13 46 00