Ejerlejlighed fra EDC

Pilealle 3A, st.

3390 Hundested

1.495.000 kr.

2/1 rum, 68 m²
Ny Pris
Åbent hus med tilmelding 9. sep. 9:00 - 17:00

Ind­flyt­nings­klar ejerlejlighed i stueplan tæt på Centrum

Kan du sætte et hak ved en velbeliggende ejerlejlighed, som ikke kræver nogen form for ved­li­ge­hol­del­se de næste mange år samt nogle særdeles fornuftige udgifter til ejendomsskat, fællesudgifter samt ikke mindst udgifter til opvarmning.

Boligen ligger i en ”nyere” bebyggelse med i alt 6 ejer­lej­lig­he­der, der er gulvvarme i hele bebyggelsen, som naturligvis gør at den nævnte udgift til varme vil kunne holdes på et meget lavt niveau på grund af at de iso­le­rings­mæs­si­ge forhold naturligvis er up to date.

Så har vi her fornøjelsen at byde dem velkommen til denne lyse og indbydende ejerlejlighed beliggende på Pilealle 3A, st. Lejligheden, som er opført i 2005, byder på 68 m² veldisponeret boligareal fordelt på 2 rum og er ideel for både singler eller et par.

Når du træder ind i lejligheden, mødes du af en flot entre med klinkegulv, der giver et stilrent og praktisk første­hånd­s­ind­tryk. Entréen fører videre til et pænt køkken med spiseplads, hvor der er plads til de hyggelige hver­dags­mid­da­ge. Køkkenet er funktionelt indrettet med gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der og alt nødvendigt udstyr til daglig madlavning.

Badeværelset er dejligt rummeligt og indrettet med en moderne bruseniche samt flotte fliser, der skaber en indbydende atmosfære. Det store soveværelse byder på indbyggede skabe, der sørger for rigelig op­be­va­rings­plads. Herfra er der direkte udgang til en delvis overdækket terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen eller afslutte dagen med et glas vin.

Opholdsstuen er lys og rummelig med direkte adgang til terrassen. Den delvis overdækkede terrasse giver mulighed for at nyde udendørslivet uanset vejret, og den tilhørende have indbyder til afslapning og hyggelige stunder under åben himmel. Udover terrassen byder lejligheden også på et godt udhus, som giver ekstra op­be­va­rings­plads til cykler, haveredskaber eller lignende.

Lejligheden er beliggende i et roligt og eftertragtet område med gode par­ke­rings­for­hold. Der medfølger en anvist par­ke­rings­plads, som sikrer, at du altid har en par­ke­rings­plads tæt på boligen.

Hundested er kendt for sin smukke natur, hyggelige havnemiljø og de gode badestrande. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der, skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner i nærområdet, og den gode infrastruktur gør det nemt at komme til og fra lejligheden.

Udover at ligge supercentralt i forhold til alt det praktiske, ligger boligen tæt på byens "nye" fristed, så på ganske få minutter står den kommende ejer ved dette super velplejet anlæg med petangbane, skaterbane samt flere steder hvor der kan gøres ophold og solnedgangen nydes, medens man får en hyggesnak med andre beboer som også holder af at færdes i dette dejlige område.

Har den kommende ejer lyst til at komme en tur til vandet er området omkring Hundested Roklub et pragtfuldt og super indbydende sted, hvor køber virkelig kan slappe af og mærke de forskellige årstider, her tænkes specielt på de lune sommeraftener, de barske efterårsdage, hvor der virkelig bliver rusket op i havet - JA det at være tæt på vandet er noget helt unikt, som ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Dette er en unik mulighed for at erhverve en moderne og velindrettet ejerlejlighed i stueplan med skønne uden­dørs­fa­ci­li­te­ter i det attraktive Hundested.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning – vi glæder os til at byde dig velkommen til dit nye hjem!

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
33804826
Boligareal
68 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
2005
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
3.429 kr.
Pris/m²
21.985 kr.
Pris
1.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Ja
Liggetid
69 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
75.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.518 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.776 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18