Ejerlejlighed fra EDC

Herlev Hovedgade 66, st. th

2730 Herlev

3/2 rum, 76 m²
Solgt

Lys, velindrettet treværelses lejlighed med altan i Herlev

Det er en ind­flyt­nings­klar og godt indrettet treværelses lejlighed på 76 kvadratmeter med en god lokation i Herlev, som vi nu kan udbyde. Planløsningen er god til et par og en familie med et barn, da I har mulighed for enten at bruge den med to sammenhængende stuer og et soveværelse, eller etablere et ekstra værelse ved at sætte en væg op mellem de to stuer.

Der er desuden mulighed for at fjerne væggen mellem køkkenet og den ene stue, hvis I drømmer om et åbent køkkenalrum. Ellers er det nuværende køkken særdeles hyggeligt med en spisekrog. Desuden får I et fint badeværelse og en entré med fordelingsgang - og som prikken over i’et en hyggelig altan med plads til et lille bordsæt.

Hele lejligheden er blevet malet i 2022, og den fremstår i det hele taget klar til at blive taget i brug. I kan ligeledes glæde jer over de grønne områder, der hører til ejendommen, så I kan sidde udenfor ved bordbænkesæt og nyde en grillmiddag med jeres venner eller naboerne. Desuden er der gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, hvor I kan benytte de gratis pladser eller søge om en privatplads til en månedlig betaling.

Beliggenheden er attraktiv ud fra flere betragtninger, da I har kort afstand til indkøb, caféer og spisesteder med både Herlev Bymidte og indkøbscentret BIG i gåafstand. Det er også nemt at komme rundt til andre bydele med busser, S-tog og om ikke så længe letbanen, ligesom en cykel kan bringe jer hurtigt rundt til ikke blot det hele i Herlev, men også til Frederiksberg, Nørrebro og København.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Herlev (29.876 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.290 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.436 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.138 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
27402486
Boligareal
76 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1947
Energimærke
D
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
51 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rasmus R. Kreilgaard

Medejer, Ejendomsmægler, MDE

rke@edc.dk25 62 65 65EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

274@edc.dk44 57 03 30