Ejerlejlighed fra EDC

Albertslundvej 113, 1. th

2625 Vallensbæk

2/1 rum, 68 m²
Solgt

Super flot 2-værelses på 68 kvm.

Nu sælges en virkelig flot, moderniseret og helt ind­flyt­nings­klar 2-værelses lejlighed på 1. sal i eftertragtet bebyggelse.
Lejlighederne er kendt og elsket, fordi det er usædvanligt at finde 2-værelses lejligheder på 68 kvm.
Den aktuelle lejlighed fremtræder "knivskarp" og meget lys og indbydende.

Indeholder: Pæn entre med indbygget skab. Meget stor og flot opholdsstue med vinduer mod vest og et fantastisk lysindfald. Meget rummeligt soveværelse med stort garderobeskab. Rigtigt flot hvidt køkken med ekstra mange skabe, ovn i korrekt arbejdshøjde, glaskeramisk induktions komfur, vaskemaskine, integreret køle- og fryseskab og integreret opvaskemaskine. Nydeligt flisebad med gråt klinkegulv og bruseplads i hjørnet med 2 brusedøre der kan lukkes ind i hjørnet så de fylder sparsomt, når der ikke bades.

Der er pæne ens og gennemgående gulve i alle opholdsrum. Alle karme og døre i lejligheden er skiftet. Alle kontakter er fræset ind i væggene i stedet for normalt at sidde i dørkarmene. Væggene er tapetseret med filt.

Til lejligheden hører et rummeligt depotrum i stueplan, hvor sælger har etableret stålreoler til opbevaring. Gode cykelrum - ligeledes i stueplan, så man ikke skal bakse cykler ned af en kældertrappe. Der er gode fæl­lesva­ske­ri­er i ejendommen. Gode par­ke­rings­for­hold. Derudover er der etableret el ladestandere langs Albertslundvej.

Lejligheden ligger i eftertragtet bebyggelse i den veldrevne ejerforeningen "Nordmarkshave" tilbagetrukket fra Al­bert­slunds­vej i et fredeligt kvarter med udsigt til grønne arealer. Der er gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter. Bebyggelsen er beliggende i gå-afstand til S-station. Ligger tæt på gode institutioner, skole og ind­købs­mu­lig­he­der. Tæt på natur, blandt andet Kongs­holm­par­ken, Hyldager Bakker, Tueholm og Vallensbæk sø.

Til­ba­ge­købs­klau­sul: Der er tinglyst en servitut på lejlighederne der betyder at kommunen har ret, men ikke pligt, til at tilbagekøbe grunden i 2064.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
22,6

Oplysninger

Sagsnr.
25603793
Boligareal
68 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1964
Energimærke
C
Liggetid
41 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Høier

Afdelingsleder, Ejendomsmægler & valuar, MDE

charlotte@edc.dk40 18 48 22EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00