Ejerlejlighed fra EDC

Tårnvej 157, st. th

2610 Rødovre

3/3 rum, 79 m²
Solgt

3V'er med stor vestvendt altan!

Velkommen til Tårnvej 157, st. th, en lys og indbydende lejlighed beliggende i det attraktive område Rødovre. Denne velindrettede bolig på 79 m² er en del af en ejendom, som oprindeligt blev opført i 1964 og har gennemgået en omfattende ombygning i 2022. Her får du en lejlighed, der kombinerer moderne komfort med klassisk charme.

Når du træder ind i lejligheden, mødes du af en rummelig entré, der giver adgang til samtlige rum. Lejligheden består af en stor og lys stue samt to rummelige værelser, der gør boligen særdeles delevenlig og ideel til både familier og par eller som en delelejlighed for studerende. Planløsningen er optimal, hvilket giver en behagelig og funktionel hverdag.
Køkkenet er stort og moderne med masser af op­be­va­rings­plads og praktiske løsninger som opvaskemaskine og vaskemaskine. Det store badeværelse byder på en separat bruseniche, der sikrer komfort og funktionalitet i hverdagen. Lejligheden fremstår i pæn stand med et flot, sammenhængende udtryk gennem alle rum.
En af de store fordele ved denne lejlighed er den store, vestvendte altan, som er perfekt til at nyde ef­ter­mid­dags­so­len og de lange sommeraftener. Altanen er betalt ud, hvilket betyder, at der ikke er nogen afdrag på fælleslån til denne, og du kan dermed nyde din nye udendørs oase uden bekymringer.
Boligen har et originalt parketgulv, som gemmer sig under det nuværende laminatgulv. Dette kan med fordel tages frem og slebes, hvilket vil tilføje ekstra charme og værdi til lejligheden. Den nuværende stand på lejligheden er dog yderst pæn.

Lejligheden ligger i et roligt og eftertragtet område i Rødovre, tæt på både ind­købs­mu­lig­he­der, offentlig transport og naturskønne områder som Vestvolden og Damhussøen. Man er i gåafstand til Rødovre Centrum med kun 100 meters afstand. Der er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der og let adgang til både skole og institutioner, hvilket gør boligen ideel for børnefamilier.

Alt i alt får du her en lejlighed, der er perfekt for dem, der ønsker en kombination af byliv og ro. Med sin optimale planløsning, store altan og moderne faciliteter er denne bolig klar til at byde dig velkommen hjem. Kom og oplev denne dejlige lejlighed på Tårnvej 157, st. th, og lad dig forføre af dens charme og be­kvem­me­lig­he­der.

Fakta om Rødovre (44.328 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.922 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
26103618
Boligareal
79 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1964
Ombygget
2022
Energimærke
D
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
37 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Staal Wounlund

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

msw@edc.dk58 58 70 57EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyllingevej 155, 2610 Rødovre

261@edc.dk36 72 18 00