Ejerlejlighed fra EDC

Vermlandsgade 70, 2. th

2300 København S

4/4 rum, 91 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar 4-værelses lejlighed med fælles tagterrasse

Velkommen indenfor i denne velindrettede 4-værelses hjør­ne­lej­lig­hed med smukke detaljer og højt til loftet. Hvert rum er badet i naturligt lys, hvilket skaber en indbydende atmosfære. Boligarealet er omhyggeligt udnyttet, og der er fundet ideelle løsninger hele vejen rundt for at skabe et harmonisk hjem.

Den originale stil, som præger ejendommen fra 1931, kombineres smukt med moderne opgraderinger. Her er bl.a. lavet nyere køkken og badeværelse, samt opsat en nydelig og funktionel skabsvæg i soveværelset, som passer perfekt ind i lejlighedens øvrige detaljer og sjæl.
Du træder ind i en fin entré, med god plads til overtøj og sko. Herfra bliver du på højrehånd mødt af den ene af de to lyse stuer-en-suite. Lejligheden ligger på hjørnet, hvilket giver et hel igennem fantastisk gennemlys. Begge stuer fornemmes rummelige og her er højt til loftet, samt masser af plads til både sofa- og spiseafdeling.

Som tidligere nævnt er både badeværelse og køkken renoveret af sælger. Badeværelset er med separat bruseniche og fremstår yderst nydeligt. Køkkenet er med masser af skabsplads og i stilrene mørke elementer, med både vaske- og opvaskemaskine.
Her er ligeledes et mindre værelse, som passende kan bruges som børneværelse/ kontor.
Gennemgående for hele lejligheden er blikket for selv de mindste detaljer og den respekt der er udvist for lejlighedens alder, charme og æstetik, gør lejligheden til noget helt særligt.

Velkommen hjem!

Ejendommen & området
Ejendommen fremstår velholdt og her er desuden tagterrasse og stort fælleslokale til afbenyttelse for foreningens beboere. Begge kan tilgås fra opgangen, og er dermed let tilgængeligt. Ligeledes er der en nydelig aflukket gård til grill og hygge. Området er yderst attraktivt og tæt på både strand, Metro, indkøb m.m. og på cykel via in­der­havns­bro­en fra Christianshavn, er man lynhurtigt på Kgs. Nytorv. Her er ligeledes adgang til cykelkælder og tørrekælder/-loft.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
23005606
Boligareal
91 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
1931
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
16 dage

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54