Ejerlejlighed fra EDC

Lombardigade 8, 1. tv

2300 København S

3.895.000 kr.

3/1 rum, 73 m²
155 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 8. sep. 12:00 - 12:30

Charmerende 3-værelses lejlighed i virkelig god stand og med stor altan!

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne charmerende 3-værelses lejlighed på Lombardigade. Her er man beliggende i en rolig sidegade og samtidig er man tæt på det hele! På Amagerbrogade er der gode bus­for­bin­del­ser til City, der også kan nås på cyklen på et kvarters tid. Man kan også benytte metroen på Amagerbro eller ved Lergravsparken - herfra er der fem minutter til Kongens Nytorv. Til børnefamilien er gode legepladser og bør­ne­in­sti­tu­tio­ner i området og naturen kan nydes på bl.a. Amager Strandpark. Derudover få minutters gang til indkøb i Rema1000, Lidl eller Netto. På Amagerbrogade findes desuden gode takeaway- og spisesteder bl.a. Lagkagehuset, Grillen Burgerbar, TOTO Vinbar, BINGO (kaffebar), OLI OLI og meget mere! Dertil byder området på flere grønne oaser og steder som Sundby Kirkegård og Filipsparken blot få minutters gang fra lejligheden.
Lejligheden er en del af en mindre ejerforening, men hvor man løbende sørger for ved­li­ge­hol­del­se og modernisering. Her er bl.a. netop afsluttet et stort altan-projekt. Her er også gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter med bl.a. adgang til prisvenligt internet v/ Sundbynet, opbevaringsrum til alle lejlighederne, fælles vaskeri med nye in­du­stri­ma­ski­ner og derudover står gården overfor renovering/byfornyelse. Her går man sammen med de andre foreninger om at lave ét stort fælles gårdmiljø i stedet for de mange små opdelte gårde, som det er i dag.
Selve lejligheden er 73 kvm. og er beliggende på 1. sal. Man bydes velkommen i den fine entré, hvor der først og fremmest adgang til det flotte og rummelige køkken. Køkkenet er indrettet med hvide fronter, mørk træbordplade og uden overskabe, så rummet føles let og luftig. Her er gaskomfur, ovn oppe i højde, stort køle-/fryseskab og indbygget opvaskemaskine. Fra køkkenet er bagtrappe ned til det meget hyggelige og intime gårdmiljø. Derudover adgang til kælderen, hvor det tilhørende store og tørre opbevaringsrum med god mulighed for tørring af vasketøj, cykelværksted og ekstra opbevaring. Lejlighedens hjerte er de store lyse dobbeltstuer, hvor lyset vælter ind af de mange vinduer. Herfra er adgang til den helt nye altan - en fantastisk tilføjelse til lejligheden. Altanen er i en god størrelse og her kan aftensmaden grilles og kaffestunderne nydes. I dag er stuen indrette til hhv. spisestue og sofastue, men man kan også nemt opdele stuen igen, således man får et ekstra soveværelse i lejligheden. Lejlighedens eksisterende soveværelse er også lyst og lækkert og er i dag indrettet med walk-in-closet forenden og dobbeltseng i midten af rummet. Her kan også fint være plads til mindre kontorplads. I stuerne og soveværelset er flotte lyse trægulve, højt til loftet og stuklofter. Lejlighedens sidste, men meget vigtige rum, er det fine badeværelse, som fremstår lækkert og indbydende. Her er separat brus med rainshower, hængetoilet, gulvvarme og VINDUE - et sjældent syn i et Københavner-badeværelse.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
23005559
Boligareal
73 m²
Rum/værelser
3/1
Antal etager
1
Byggeår
1903
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.698 kr.
Pris/m²
53.356 kr.
Pris
3.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-2,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
89 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
195.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.989 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.863 kr.
Læs mere om boliglån

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54