Ejerlejlighed fra EDC

Englandsvej 14, 1. th

2300 København S

2/1 rum, 57 m²
Købsaftale underskrevet

Rummelig 2-værelses lejlighed med godt lysindfald

Velkommen til Englandsvej 14, 1. th. – en flot 2-væreles lejlighed med godt lysindfald og 2 altaner.

Lejligheden har en central beliggenhed med nem og hurtig adgang til mo­tor­vejs­net­tet. Fra lejligheden ligger du i gåafstand til Amagebro Metro St., som er Zone 1. Når du står i Metroen er du på Kongens Nytorv på 10 min.
Ligeledes kan du på blot 10-15 minutter på cykel ramme Rådhuspladsen og Kgs. Nytorv. Lige rundtom hjørnet har du Amagerbro med hyggelige caféer,små spisesteder, indkøb og spe­ci­al­bu­tik­ker. Vil du i form har du fitnesscenter 2 min. gang fra lejligheden længere nede af gaden.

God entré med plads til sko /-og overtøj. Køkkenet er stilrent med masser af højglansskabe, grebsfrie elementer, god plads at arbejde på og gængse hvidevarer, herunder opvaskemaskine. Størrelsen er god, så du kan indrette dig med et lille bord og klapstole til dagens hurtige måltider. Fra køkkenet har du udgang til en vestvendt altan, der vender ind mod gården. Du rykker altså nemt ud til kaffepauser, et glas vin og spisning med kig til den grønne gård.

Badeværelset har en god størrelse med moderne udtryk. Gulve og vægge er beklædt med flotte, ensartede fliser. Badet består af et badekar med brus, hvor du enten kan tage det daglige brusebad uden at plaske rummet til eller nyde et længere bad i badekarret. Derudover er der plads til vaskemaskine.
Soveværelset i god størrelse med plads til klædeskab, ligger roligt vendt ind mod gården. Stuen er et dejligt opholdsrum med velisolerede vinduer mod syd, der dels dæmper byens lyde, dels trækker store mængder lys indenfor.
Overfor ligger det lave byggeri i Eberts Villaby, som ikke kaster skygger på stuen. Fra stuen træder du ud på altan nummer to, der er solbeskinnet mange af dagens timer. Stue og soveværelse er selvstændige og nogenlunde lige store rum. Lejligheden giver derfor mulighed for at have som en delevenlig lejlighed.

Af fæl­les­fa­ci­li­te­ter kan nævnes hyggeligt gårdmiljø med legeplads, fælles tørrerum og adgang til cykel- og kælderrum.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
23005614
Boligareal
57 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1939
Energimærke
D
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
30 dage

Skal du sælge din bolig på Amager?

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed - Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Dennis Krøier Andersen

Indehaver, Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

daa@edc.dk29 90 94 0458 58 70 95EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54