Ejerlejlighed fra EDC

Tømrergade 7, st. Dør/lejl. 1

2200 København N

2.995.000 kr.

1/1 rum, 49 m²
70 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 9. sep. 10:00 - 16:00

Renoveret lejlighed lige ved søerne

INDRETNINGEN: Træd ind i denne sublime lejlighed gennem en indbydende entre, hvor et elegant hvidt skab diskret gemmer plads til sko, jakker og enhver op­be­va­rings­nød­ven­dig­hed. Badeværelset fremstår lyst og med separate bruseniche, der giver en fornemmelse af ren luksus.
I soveværelset finder du en oase af ro, med plads til både seng og et skab. Sælger har sat et newy­or­ker­vin­due op, som udover charme også er med til at give lys til rummet.
Men kronjuvelen i denne fortryllende bolig er det imponerende, moderne køkkenalrum. Et Vordingborg køkken fra 2023, udstyret uden kompromiser, byder på en perfekt sam­men­s­melt­ning af funktionalitet og æstetik. Her forenes en opvaskemaskine, en vaskemaskine og en overflod af både bord- og skabsplads i en fejlfri symfoni af luksus og bekvemmelighed.
Denne lejlighed stråler af klarhed og elegance, en fortryllende oase af komfort, der omfavner enhver beboertype - fra den stilfulde single til det dynamiske par eller endda som det ultimative valg for forældrekøb. Velkommen til en verden af udsøgt boligkomfort og raffineret livsstil.

EJENDOMMEN: Velholdt mur­sten­se­jen­dom med tegltag fra 1963. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme, har termovinduer og egen vicevært. Foreningen er også igang med, at få udskiftet både varmtvands­be­hol­de­ren samt vamtvand­s­pum­pen. Begge ting er sparet op, så den kommende ejer ikke skal betale noget ekstra for det. Til foreningen hører gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter såsom: fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder, gårdmiljø, legeplads, kabel-tv samt privat kælderrum. Tilladt at holde én hund eller kat jf. foreningens vedtægter.

KVARTERET: Tømrergade er en perle i det pulserende hjerte af indre Nørrebro, en af Københavns mest eftertragtede områder. Beliggende blot 100 meter fra de betagende Søer, er dette kvarter et sandt paradis for naturelskere og dem, der nyder rolige gåture langs vandet.
Den korte afstand til Forum metrostation og Nørreport giver en enestående tilgængelighed til byens pulserende centrum samt resten af byen. På trods af sin nærhed til det travle byliv udstråler Tømrergade en charmerende og afslappet atmosfære.
Nabolaget er som en skatkiste fyldt med enestående oplevelser. Det emmer af hygge med et væld af caféer, kaffebarer og lokale grønthandlere, der lokker med friske og farverige varer. Spe­ci­al­for­ret­nin­ger tilbyder unikke fund, og madelskere kan glæde sig over et varieret udvalg af kulinariske oplevelser – fra sushi til tapas og den sundere rawfood-scene.
Tømrergade har formået at skabe sin egen, unikke atmosfære. Det er et kvarter, der på én gang er dynamisk og alligevel indbydende og hyggeligt. Det er et sandt symbol på det bedste fra bylivet, kombineret med en følelse af fællesskab og autentisk lokalkolorit.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
22005420
Boligareal
49 m²
Rum/værelser
1/1
Antal etager
1
Byggeår
1963
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.706 kr.
Pris/m²
61.122 kr.
Pris
2.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
67 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.926 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.748 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sebastian Brunse

Partner, ejendomsmægler MDE

sebr@edc.dk24 60 07 7458 58 75 86EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørrebrogade 230, 2200 København N

220@edc.dk35 84 08 11