Ejerlejlighed fra EDC

Strandboulevarden 95, 4. tv

2100 København Ø

4/3 rum, 102 m²
Købsaftale underskrevet

Kæmpe vestvendt altan/terrasse

Kæmpe vestvendt og solrig altan/terrasse. Der bliver ikke bedre end det!!
Her får du den flotte, klassiske her­skabs­lej­lig­hed tilsat den altan som alle i København drømmer om. Det oser af klassisk Østerbro i form at smukke stuklofter og rosetter, originale brede plankegulve, fyldningsdøre, smukt lysindfald og imponerende loftshøjde.
Du bliver budt velkommen i lejligheden via entré med garderobe. Herfra træder man ind i pænt hvidt køkken med masser af skabsplads samt lille spiseplads. Herfra udgang til den store altan med sol hele eftermiddagen2 lyse og højloftede stuer en suite mod gaden, den ene med dronningealtan. Sælger har valgt at tage en del af opholdsstuen for på denne måde at indrette et 3. soveværelse. Flot stort badeværelse med separat bruseplads, vaskesøjle, gulvvarme og vindue. Børneværelse/kontor mod gården. Til sidst er der et stort soveværelse ligeledes beliggende mod gården. Fra lejligheden er der let adgang til den ene af de to solrige gårde med bl.a. legeplads og mange spisepladser. Perfekt til parret eller børnefamilien, der har brug for 2-3 soveværelser.
Særdeles sund ejerforening bestående af 93 lejligheder med brugsret til hele 2 skønne gårdanlæg samt cykelparkering og kælderrum. Der er tilknyttet vicevært og ejendommen er i rigtig god stand, idet der er skiftet tegltag og vinduer, stigstrenge, dør­te­le­fon­sy­stem med kamera, renoveret facade og ikke mindst en flot opgang. Hund er tilladt.
Beliggenheden er helt central på indre Østerbro nær det pulserende liv på Østerbrogade, Århusgade og Ndr. Frihavnsgade med et stort udvalg af butikker og et rigt caféliv. I gåafstand til Charlottehaven (café, fitness mv.), Bopa Plads restauranter, den lækre isbar Isoteket eller ’Juno the Bakery’ i Århusgade. Du kommer hurtigt til Søerne, Fælledparken samt Nordhavn/ Trianglen/ Poul Henningsens Plads hvor me­tro­sta­tio­ner­ne findes. Vandet finder du i den nye Nordhavnsbydel, blot 5 minutters gang væk, såvel som ved Svanemølle-stranden, Kastellet og Langelinie. På cykel blot ca. 10 min. til indre by og metro/S-tog er inden for 3 minutters gang. Velkommen til!


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008897
Boligareal
102 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1911
Energimærke
C
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
7 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Højfeldt Thuesen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

mht@edc.dk27 28 40 5958 58 79 10EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88