Ejerlejlighed fra EDC

Strandboulevarden 62A, 2.

2100 København Ø

5.245.000 kr.

3/2 rum, 85 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 20. maj 14:30 - 15:00

God planløsning og skønt lysindfald.

Er du på udkig efter lys, solrig og velbeliggende lejlighed på indre Østerbro med ekstravagant højt til loftet, så vil denne lejlighed helt sikkert være noget for dig. Der er et perfekt lysindfald, en veldisponeret planløsning

Lejligheden: Du bydes velkommen i lejlighedens for­de­lings­en­tre hvor der er god plads til sko og overtøj. Herfra har man adgang til alle lejlighedens rum. Lejlighedens køkken er holdt i lyse farver, og har alt i hvidevarer såvel som udsigt mod ejendommens grønne gård. Videre får du også 2 imponerende store stuer ud mod Strand­bou­le­var­den med be­un­drings­vær­dig høje vinduespartier – hvorfra man har den mest fantastiske udsigt udover Østerbro. Yderligere har man et soveværelse på gårdsiden. Sidst men ikke mindst det nydelige badeværelse med separat brus, vindue og et flot valg i materialer.

Ejendommen: Karakteristisk klassisk ejendom fra år­hund­re­de­skif­tet, hvor taget for nyligt er renoveret og kælderen har fået en gennemgribende fugtsikring. Ejendommen fremstår således smuk og velholdt. Gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter som dørtelefon, flotte opgange samt dejlig fælles gårdanlæg med legeplads.

Beliggenhed: Lejlighedens beliggenhed er helt eminent på den altid smukke og bredde Strand­bou­le­var­den. Københavns kommune er i gang med at byudvikle Strand­bou­le­var­den til et endnu grønnere byrum, hvor vejbanerne reduceres og du får et større grønt, rekreativt område lige udenfor hoveddøren. Derudover er beliggenheden helt central på indre Østerbro, nær det pulserende liv på Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade med et stort udvalg af butikker og et rigt caféliv. I gåafstand til Charlottehaven (café, fitness mv.), Bopa Plads’ hyggelige restauranter, den lækre isbar Isoteket og ’Juno the Bakery’ i Århusgade. Du kommer ligeledes hurtigt til Søerne, Fælledparken samt Trianglen og Poul Henningsens Plads, hvor metro-cityringen har stationer. Du kommer også hurtigt til den nye pulserende bydel i Nordhavn, som nås på blot 5-10 minutters gang, hvor der er et blomstrende byliv og lækker badezone. Metroens nyeste station ligger 4 minutters gang væk for enden af Århusgade, som via gangtunnelen også forbinder til Nordhavn. Vandet finder du også ved Sva­ne­møl­le­stran­den, Kastellet og Langelinie. På cykel blot ca. 10 min. til indre by og S-tog via Nordhavn St. er inden for 5 minutters gang.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008736
Boligareal
85 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1907
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.455 kr.
Pris/m²
61.706 kr.
Pris
5.245.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Liggetid
12 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
265.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.782 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.433 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88